Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πόλεμος στη νύχτα: Αρχισαν να κροταλίζουν τα καλάσνικοφ

Τι δείχνει η μαφιόζικη εκτέλεση του 42χρονου Μιχάλη Γιατράκη στον Αλιμο την περασμένη Πέμπτη και τι φοβούνται οι Αρχές

Τι δείχνει η μαφιόζικη εκτέλεση του 42χρονου Μιχάλη Γιατράκη στον Αλιμο την περασμένη Πέμπτη και τι φοβούνται οι Αρχές

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των επιτελών της Ασφάλειας για την έναρξη ενός ακόμη αιματηρού κύκλου στον «πόλεμο» μεταξύ οργανωμένων κυκλωμάτων που κυριαρχούν στον χώρο της νύχτας, έπειτα από τη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του 42χρονου Μιχάλη Γιατράκη, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη λεωφόρο Συγγρού.

Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της, η «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι έχουν υπογραφεί συμβόλαια θανάτου με στόχους ανθρώπους της νύχτας. Οι πληροφορίες που είχε η Ασφάλεια Αττικής για τα καλάσνικοφ, τα οποία βγαίνουν από τις θήκες με σκοπό να προκαλέσουν ανακατατάξεις στην κυριαρχία της νύχτας, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στον Αλιμο και μπροστά στα μάτια της συζύγου του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντάσσουν τη μαφιόζικη εκτέλεση στο πλαίσιο του νέου ξεκαθαρίσματος που έχει ξεκινήσει εσχάτως μεταξύ των «νονών» και οι έρευνές τους εστιάζονται αρχικά στα κέντρα διασκέδασης, όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και γυναικών. Μάλιστα, λόγω της ενασχόλησης του θύματος με τον χώρο των γυμναστηρίων και του bodybuilding, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ακόμα και ο τομέας της παράνομης διακίνησης αναβολικών.

Τα ναρκωτικά

Ο άλλοτε πρωταθλητής του bodybuilding Μιχάλης Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, το 2004 είχε συλληφθεί στη Λάρισα με 300 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Κορυδαλλό, στο κελί του είχε βρεθεί πάλι μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο 42χρονος είχε αποφυλακισθεί το 2009 και επεκτάθηκε επιχειρηματικά ανοίγοντας γνωστό στριπτιτζάδικο στη λεωφόρο Συγγρού.

Η μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία έγινε έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο νυχτερινό κέντρο του, ξημερώματα Πέμπτης. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε
f5αυτοκίνητο σταμάτησαν δίπλα του και τον γάζωσαν με 14 σφαίρες από δύο όπλα. Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ήταν η σύζυγός του, ενώ το «κροτάλισμα» των πυροβολισμών άκουσε και το ανήλικο παιδί του.

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Σμύρνης και έφερε πλαστές πινακίδες. Στο πορτμπαγκάζ βρέθηκαν ολοσχερώς καμένα ένα υποπολυβόλο καλάσνικοφ και ένα περίστροφο 38 χιλιοστών. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο Γιατράκης είχε βληθεί από δύο όπλα και στα συγκεκριμένα έγινε βαλλιστική εξέταση για να πιστοποιηθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της οικογένειας, οι έρευνες αναμένεται να έχουν διάρκεια. Η σύζυγος του επιχειρηματία, συγκλονισμένη καθώς είναι και έχοντας καθήκον να προστατεύσει με κάθε τρόπο το παιδί της, δεν έχει τη δυνατότητα να συνδράμει το έργο των διωκτικών Αρχών. Είναι δεδομένη και εξαρχής εκπεφρασμένη η θέση της ότι δεν γνώριζε να έχει αντιδικίες ή έχθρες ο σύζυγός της» είπε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία Δημήτρης Γκαβέλας.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...