Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μάρτυρας του Ιεχωβά ο Prince!

Η σορός του 57χρονου Prince αποτεφρώθηκε παρουσία συγγενών και φίλων του μεγάλου σταρ • Ηταν ενεργό μέλος της αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Με μια λιτή τελετή για λίγους γράφτηκε το φινάλε για τον Πρινς. Η σορός του 57χρονου σταρ αποτεφρώθηκε το περασμένο Σάββατο σε μια πριβέ τελετή, παρουσία μελών της οικογένειάς του, φίλων και συνεργατών του από τον χώρο της μουσικής.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ
[email protected]

34eqwdf. 2Ωστόσο, εκείνο που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι τα αίτια θανάτου του «πρίγκιπα». Απαντήσεις ίσως δοθούν σε τέσσερις εβδομάδες, οπότε αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, καθώς από τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πρινς, Αννα Μίχαμ, δήλωσε ότι ο τόπος της τελευταίας κατοικίας του θα παραμείνει κρυφός, αποκαλύπτοντας ότι το «παρών» στην τελετή έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο μπασίστας Λάρι Γκράχαμ, η ντράμερ Σίλα Ε. και η αδερφή του σταρ Τάικα Νέλσον.

34eqwdf. 4Στο μεταξύ, ο Μπρους Σπρίνγκστιν άνοιξε την τελευταία συναυλία του με το κομμάτι «Purple Rain» του Πρινς κάτω από μοβ προβολείς και με φόντο το εξώφυλλο του ομότιτλου άλμπουμ του αδικοχαμένου σταρ σε γιγαντοοθόνη.

Η τελευταία φορά που ο Πρινς εθεάθη ζωντανός ήταν στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ενώ βρέθηκε αναίσθητος από το προσωπικό του σπιτιού του γύρω στις 9.30 το πρωί της επόμενης μέρας. Ο Πρινς είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ιλινόις έξι μέρες νωρίτερα, όταν στη διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού του από την Τζόρτζια στη Μινεσότα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε ενδιάμεσο προορισμό.

Οι γιατροί, ωστόσο, του έδωσαν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα και επέστρεψε σπίτι του. Η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ.com ανέφερε ότι η αιτία της νοσηλείας του ήταν η υπερβολική δόση του παυσίπονου φαρμάκου Percocet. Ερευνα για τους 34eqwdf. 1γιατρούς και άλλα άτομα που χορηγούσαν οπιούχα φάρμακα στον σταρ φέρεται ότι ξεκίνησε η αστυνομία της Μινεάπολης, σύμφωνα με την «Daily Star», μη αποκλείοντας την ανθρωποκτονία.

Πηγές της αστυνομίας κατηγορούν το προσωπικό της βίλας του ότι έχτισε τοίχο σιωπής γύρω του για να μη διαρρεύσουν πληροφορίες για τον εθισμό του στα οπιούχα, ενώ αξιωματούχοι αναμένεται να διερευνήσουν όλες τις κινήσεις του τραγουδιστή τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο μεταξύ, άγνωστη παραμένει η τύχη που θα έχει η περιουσία του Πρινς, καθώς σύμφωνα με την αδερφή του Τάικα Νέλσον, ο σταρ δεν έχει αφήσει πίσω του διαθήκη.

«Δεν γνωρίζω να υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι είχε αφήσει έγγραφα στα οποία να εκφράζει τις τελευταίες επιθυμίες του» αναφέρει σε έγγραφο που κατέθεσε σε δικαστήριο της κομητείας Κάρβερ, με το οποίο ζητεί να διοριστεί η ίδια διαχειρίστρια της περιουσίας του.

Ηταν ενεργό μέλος της αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Εδινε σπάνια συνεντεύξεις και είχε παραδεχτεί ότι συχνά πείραζε τους δημοσιογράφους γιατί τους ήθελε συγκεντρωμένους στη μουσική του. Το πέπλο μυστηρίου που τύλιγε την προσωπικότητα του Πρινς είχε ωστόσο ως αποτέλεσμα να γεννηθούν ένα σωρό περίεργες ιστορίες γύρω από αυτόν, με τις πιο εξωφρενικές να είναι και οι πιο αληθινές. Ενα από τα πράγματα που γνώριζαν ελάχιστοι για εκείνον είναι ότι ανήκε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά και συχνά χτυπούσε τις πόρτες άλλων ανθρώπων για να κηρύξει τον λόγο του. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ο φίλος και μέντοράς του Λάρι Γκράχαμ, ο οποίος τον προσηλύτισε στην αίρεση. Στο πλαίσιο αυτής της πίστης του, μάλιστα, λέγεται ότι είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου το 2009, καθώς οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν δέχονται να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εξαιτίας αυτού του ιατρικού προβλήματος εθίστηκε στα παυσίπονα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Πρινς φημιζόταν, επίσης, για την εργασιομανία του και συχνά μπορούσε να μείνει άυπνος για μέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει την ηχογράφηση ενός άλμπουμ. Ο ίδιος το είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1985: «Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος ικανός να μείνει ξύπνιος για τόσο διάστημα όσο εγώ». Αυτή η ικανότητά του, μάλιστα, έχει τις βάσεις της στην πεποίθησή του ότι ο χρόνος είναι απλώς ένα τρικ. «Ο χρόνος είναι κατασκεύασμα του μυαλού. Δεν είναι πραγματικός» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον «Guardian» το 2011.

Τέλος, πέρα για πέρα αληθινή είναι η φήμη ότι έβαψε μοβ το εξωτερικό του σπιτιού που νοίκιαζε το 2006 στο Λος Αντζελες, με τον σπιτονοικοκύρη του, Κάρλος Μπούζερ, να τον μηνύει για μη εγκεκριμένη εργασία.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...