Ο Ελληνας σεφ που κατέκτησε τους καλοφαγάδες στη Χαβάη!

Το όνομα του εστιατορίου του φιγουράρει στη λίστα με τα 40 καλύτερα των ΗΠΑ

Το όνομα του εστιατορίου του φιγουράρει στη λίστα με τα 40 καλύτερα των ΗΠΑ και αυτό γιατί ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης έχει καταφέρει με τις ιδιαίτερες συνταγές του να θεωρείται ο καλύτερος σεφ στη Χαβάη.

Ο ελληνικής καταγωγής μάγειρας (και επιχειρηματίας) κερδίζει συνεχώς από το 2008 την πιστοποίηση Five Diamonds από την American Automobile Association, ενώ το εστιατόριό του Chef Mavro έχει διακριθεί με πολλά βραβεία, όπως το Top 10 Restaurants in the World από το Fodor’s Guidebooks και το Top 10 Seafood Restaurants in the US από το Gayot. Γεννήθηκε στη Μασσαλία από Ιταλίδα μητέρα και Ελληνα πατέρα.

Στη Γαλλία ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης έμαθε πολλά από τα μυστικά της κουζίνας της Προβηγκίας, μαθητεύοντας δίπλα σε καταξιωμένους σεφ, όπως οι Jean και Pierre Troisgros, Gerard Vie και Alain Senderens. Λίγα χρόνια μετά, έχοντας ήδη δικό του εστιατόριο στη Μασσαλία, έκανε νέα αρχή στη Χαβάη. Αρχικά εργάστηκε στο La Mer και μετά στο «Four Seasons Resort» στο Μάουι, αλλά 10 χρόνια μετά αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο, το Chef Mavro.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ