Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

«Είσαι τελειωμένη βρώμα, θα σου φυτέψω σφαίρα»

Μαλλιά κουβάρια υποψήφια βουλευτίνα με τη σύζυγο του πρώην εραστή της

Μαλλιά κουβάρια υποψήφια βουλευτίνα με τη σύζυγο του πρώην εραστή της

Κατά… ριπάς φέρεται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγο του πρώην εραστή της μια υποψήφια βουλευτής στην Κύπρο, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σκανδάλου, καθώς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σε βάρος της διάταγμα περιοριστικών μέτρων!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Με ενδιάμεση απόφασή τους οι δικαστές απαγορεύουν στην υποψήφια βουλευτή του ΕΛΑΜ και αρχιτέκτονα Μαρία Καλογέρη να παρενοχλεί και να πλησιάζει το παντρεμένο ζευγάρι και συγγενικά του πρόσωπα, ως την εκδίκαση της κύριας αγωγής, που έχει οριστεί στους ερχόμενους μήνες. Οπως, μάλιστα, αναφέρουν νομικοί κύκλοι, η παραβίαση της δικαστικής κρίσης μπορεί να της επιφέρει ακόμα και ποινή φυλάκισης!

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια τα μηνύματα, τα οποία, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, έστειλε η Μαρία Καλογέρη στην απατημένη σύζυγο χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Ορισμένα από τα μηνύματα αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα, είσαι τελειωμένη βρόμα», «είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου», «πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο, με αηδιάζεις» και «όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά»!

Η απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε, όπως κατήγγειλε το ζευγάρι, όταν ο «άτακτος» σύζυγος ζήτησε από την υποψήφια βουλευτή να τερματίσουν τον παράνομο δεσμό τους!

Σωρεία υβριστικών μηνυμάτων 

Η διακοπή της εξωσυζυγικής σχέσης, ωστόσο, πυροδότησε την έντονη αντίδραση της πέτρας του σκανδάλου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άνδρας. Οπως λέει, η αρχιτέκτονας άρχισε να παρενοχλεί τον ίδιο και τη σύζυγό του αποστέλλοντας σωρεία υβριστικών μηνυμάτων και δεν δίστασε να προχωρήσει ακόμη και σε απειλές κατά της ζωής της συζύγου, με την οποία έγιναν… μαλλιά κουβάρια.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, που συνέστησαν στη Μαρία Καλογέρη να σταματήσει να τους παρενοχλεί! Οπως αναφέρει η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας έπειτα από ακρόαση των διαδίκων, «ως είναι σε θέση να γνωρίζει η ενάγουσα αρ. 2, η Αστυνομία κάλεσε στη συνέχεια την εναγόμενη Μαρία Καλογέρη, η οποία, παρά την παραδοχή της και την υπόσχεσή της ότι δεν θα συνέχιζε με απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα, εντούτοις άρχισε να ενοχλεί με μηνύματα και/ή με τηλεφωνήματα άλλα πρόσωπα, συγγενικά των εναγόντων».

«Αισχψρό ψέυδος»

Πάντως, η υποψήφια του ΕΛΑΜ, με καλές σπουδές στις ΗΠΑ και ακαδημαϊκή καριέρα, φέρεται ότι αποδέχτηκε μόνο εν μέρει την αποστολή μηνυμάτων, υποστηρίζοντας ότι δεν τα έστειλε όλα εκείνη. Επιπλέον, με δήλωσή της στην εφημερίδα «Πολίτης» υποστηρίζει ότι οι ενάγοντες διώκονται ποινικά για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας. Τους ισχυρισμούς της αντέκρουσε στην «Espresso» η δικηγόρος του ζευγαριού Ελενα Αρότη: «Αυτά που λέει η εναγομένη δεν υφίστανται. Οι πελάτες μου ούτε διέπραξαν,ούτε είναι κατηγορούμενοι για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα. Αυτό αποτελεί αισχρό ψεύδος και συκοφαντία».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...