Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύστημα «δίνω και παίρνω» που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας.

ΚΡΙΟΣ: Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα εισπράξετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος, διότι το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα πληρώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και, αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια. Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας. Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε τον δυναμισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι σας έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας, γιατί συμβαίνει το αντίθετο. Οι ισορροπίες με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας.

ΛΕΩΝ: Η θέση που έχετε στον εργασιακό χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα. Προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, διότι κάποιοι θα σας παρακολουθούν. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύστημα «δίνω και παίρνω» που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το να είστε ο εαυτός σας, ωστόσο είναι το πιο ουσιαστικό.

ΖΥΓΟΣ: Οσο και αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να διεκδικείτε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει τους άλλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία. Δείξτε το πραγματικό πρόσωπό σας, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε μάλλον θα σας βάλει σε κάποια καινούργια έξοδα. Χρησιμοποιήστε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως για πρώτη φορά στη ζωή σας χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σχέσεις σας. Η ιεράρχηση των ιδεών σας, που θα έρχονται σαν χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί όσο και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε. Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούργιες δικές σας ιδέες είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ