Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Ενα μοντέλο στο πλευρό του Γκλέτσου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το ποδόσφαιρο και την πασαρέλα είναι στην «ομάδα» Γκλέτσου ως υπεύθυνος Νεολαίας του κόμματος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το ποδόσφαιρο και την πασαρέλα είναι στην «ομάδα» Γκλέτσου ως υπεύθυνος Νεολαίας του κόμματος

Τον ήθελε ο οίκος Versace, τον κέρδισε το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε με επιτυχία από τις διεθνείς πασαρέλες στον στίβο της πολιτικής, αναλαμβάνοντας πρόσφατα χρέη υπευθύνου Νεολαίας της Τελείας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το μόντελινγκ παρ’ όλα αυτά δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική επιλογή του 26χρονου. Το ποδόσφαιρο ήταν ο τομέας όπου ονειρευόταν να διαπρέψει από μικρός και για πολλά χρόνια έτρεχε στα γήπεδα.

Μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Παναγιώτης μοιράζει την καταγωγή του ανάμεσα στην Κρήτη και τη Μάνη. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε πολύ μικρή ηλικία και προτού τελειώσει το γυμνάσιο είχε εξελιχθεί σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως εκείνη του Χαϊδαρίου, 4της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ το 2013 πήρε μεταγραφή στην τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ, αναζητώντας έτσι την τύχη του και μακριά από την πατρίδα του. Λίγο καιρό νωρίτερα τον είχε «ανακαλύψει» συνεργάτης μεγάλου πρακτορείου μοντέλων, προτείνοντάς του συνεργασία.

Ο ίδιος βρήκε την πρόταση πολύ δελεαστική και μπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του. Σύντομα οι μετοχές του στο… χρηματιστήριο της μόδας άρχισαν να ανεβαίνουν και κάποια στιγμή, στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Μιλάνο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική εταιρία La Perla. Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, σειρά είχε στη συνέχεια μια πρόταση από τον οίκο Versace, οι ιθύνοντες του οποίου του ζήτησαν αποκλειστική συνεργασία. Δυστυχώς ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να δουλέψει με την πασίγνωστη ιταλική φίρμα στο μέλλον. Ο λόγος ήταν οι σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία που είχαν ξεκινήσει ήδη. Ο ίδιος ήξερε πως, αν έφευγε στην Ευρώπη εκείνο το διάστημα, πιθανότατα δεν θα έπαιρνε το πτυχίο του. Η τελευταία φορά που περπάτησε στην πασαρέλα ήταν πριν από δύο εβδομάδες, όταν πήρε μέρος στο σόου των Celebrity Skin, στο πλαίσιο της 19ης AXDW, έπειτα από πρόσκληση του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια.

Οσο για το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου; Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω του Νίκου Φρονιμόπουλου, ο οποίος, εκτός από συνεργάτης του δημάρχου Στυλίδας, είναι και θείος του Παναγιώτη. Η θέση του υπευθύνου Νεολαίας της Τελείας κρίθηκε ιδανική για τον 26χρονο, καθώς ο ίδιος είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να αγωνιστεί για τον τόπο του και μπορεί να προσελκύσει κι άλλους ανθρώπους της γενιάς του στην εν λόγω παράταξη. Για την ώρα, ο Παναγιώτης ακολουθεί τον Γκλέτσο σε πολλές από τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο βρίσκει πάντοτε χρόνο για την όμορφη σύντροφό του, το μοντέλο Ντιάνα Χομπτζίλα, την οποία αποκαλεί πριγκίπισσά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...