Στρατός της ηδονής από 2.000 παιδιά

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αρπάζει κορίτσια και δημιουργεί «Ομάδες Ικανοποίησης» γι’ αυτόν και τους αυλικούς

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αρπάζει κορίτσια και δημιουργεί «Ομάδες Ικανοποίησης» γι’ αυτόν και τους αυλικούς

Αντί για τα θρανία, τα ομορφότερα κορίτσια της Βόρειας Κορέας είναι «γραφτό» να κάθονται ημίγυμνα στα πόδια των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της χώρας.

Στρατιώτες αρπάζουν ακόμα και μέσα από τις τάξεις τους κορίτσια 13 ως 15 ετών προκειμένου να τα εντάξουν στην «Ομάδα Ικανοποίησης» της βορειοκορεατικής ελίτ και του «συντηρητικού» κατά τα άλλα Κιμ Γιονγκ Ουν. Οσο διατηρούν τη φρεσκάδα της νιότης τους θα προσφέρουν διασκέδαση και ηδονή στα «μεγάλα κεφάλια» της χώρας.

Τις αποκαλύψεις κάνουν γυναίκες και άντρες που κατάφεραν να το σκάσουν από τη χώρα, όπως και ο ξάδερφος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Λι Ιλ-Ναμ στα απομνημονεύματα που πρόλαβε να γράψει λίγο πριν τον δολοφονήσουν.

Σςξουαλικές απολαύσεις

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε ότι αναζητούσε νεαρές κοπέλες για τη διασκέδασή του. Η «Ομάδα Ικανοποίησης» αποτελείται από 2.000 κοπέλες, οι οποίες, αφού απαχθούν, υποβάλλονται σε σχολαστικό έλεγχο, καθώς πρέπει να είναι παρθένες, χωρίς σημάδια στο σώμα και να βεβαιωθεί από γιατρούς ότι είναι υγιείς.

Για τα επόμενα 10 χρόνια θα υπηρετήσουν τον Ουν και τους αξιωματούχους του, χωρισμένες σε τρεις ομάδες. Η πρώτη είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά μηνυμάτων μεταξύ των μελών της ελίτ, η δεύτερη για τη διασκέδαση, με τις κοπέλες να τραγουδούν και να χορεύουν σχεδόν γυμνές, και η τρίτη για να προσφέρει σεξουαλικές απολαύσεις. Οι κοπέλες εκπαιδεύονται ακόμη και στο εξωτερικό, σε τεχνικές μασάζ, χορό και τραγούδι, ενώ τους απαγορεύεται να επικοινωνούν με την οικογένειά τους. Οταν είναι έτοιμες, λαμβάνουν μέρος στις βραδιές οργίων με την ελίτ.

Οποια προσπαθήσει να το σκάσει, εκτελείται, ενώ η ίδια τύχη περιμένει την οικογένεια και την κοπέλα που θα αποκαλύψει όσα έζησε. Μετά την πάροδο 10 ετών όποιες δεν παντρευτούν αναγκαστικά κάποιον αξιωματούχο επιστρέφουν στην οικογένειά τους έχοντας λάβει «αποζημίωση» που ισοδυναμεί με 3.500 ευρώ, ποσό μυθικό για τα δεδομένα της βορειοκορεατικής οικονομίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ