Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Κοκκινοσκουφίτσα» στον Σκαραμαγκά

Σήμερα στο Αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας για την περίεργη εξαφάνιση την Κυριακή του Πάσχα

Σήμερα στο Αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας για την περίεργη εξαφάνιση την Κυριακή του Πάσχα

Παρατείνεται το μυστήριο για τις συνθήκες εξαφάνισης της μικρής Μαρίας την Κυριακή του Πάσχα από τη μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί ο παππούς της στην περιοχή του Σχιστού. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους γονείς του κοριτσιού να δικαστούν στο Αυτόφωρο σήμερα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν πως «πιθανότατα κάποιος την άρπαξε». Αντίθετα, η μικρούλα εξήγησε σε παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. πώς χάθηκε ενώ έψαχνε να βρει ένα αλογάκι πόνι που έχει ο παππούς της!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Ο Αντώνης Πρίντεζης και η γυναίκα του, που περάσαν τη νύχτα στα αστυνομικά τμήματα Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας αντίστοιχα, επιμένουν στο σενάριο της απαγωγής (κάτι που δεν «είδε» ο εισαγγελέας), οι δράστες της οποίας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ηλικίας 3,5 ετών Μαρία – Ειρήνη στην περιοχή Αφαία του Χαϊδαρίου φοβούμενοι ότι θα εντοπιστούν μετά τη δημοσιότητα που πήρε η εξαφάνισή της.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε και τους άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων της Αστυνομίας, που μας φέρονται πολύ καλά. Η Δικαιοσύνη ξέρει τι θα γίνει, δεν έχω θέμα περί τούτου. Επικοινωνήσαμε με το παιδί και είναι καλά» ανέφερε ο πατέρας στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα.

fsdfdfdsf

Το κοριτσάκι είχε πάει με τα αδέλφια του και τους γονείς του στη μάντρα του παππού του για να περάσουν όλοι μαζί την Κυριακή του Πάσχα. Λίγο πριν από το μεσημέρι, όμως, χάθηκε από προσώπου γης και στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί στην έκταση εκατοντάδων τετραγωνικών, που δεν διαθέτει περίφραξη, όπου περισσότερα από 1.000 παλιά αυτοκίνητα είναι στοιβαγμένα παντού! Ετσι οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως ενεργοποιήθηκαν η ΕΛ.ΑΣ. και το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα το κοριτσάκι εντοπίστηκε από έναν λιμενικό να περιφέρεται στη λεωφόρο Καβάλας, στην περιοχή του Χαϊδαρίου, και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Εβλεπαν αρπαγή

Εξαρχής τόσο ο παππούς όσο και οι γονείς της μικρής εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως την είχαν αρπάξει άτομα με τα οποία έχουν διαφορές. Μάλιστα, ο παππούς υποστήριζε πως η εγγονή του θα πρέπει να αναζητηθεί στο σπίτι συγκεκριμένου προσώπου σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής.
Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη ζεστή αγκαλιά των αστυνομικών η «Κοκκινοσκουφίτσα» του Σχιστού ήταν εμφανώς τρομαγμένη, αλλά δεν ανέφερε το παραμικρό για απόπειρας αρπάγης της από άγνωστα άτομα. Ετσι ανέλαβε να εξετάσει τη μικρή ειδικός παιδοψυχολόγος, παρουσία αστυνομικού του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

«Ηθελα να πάω εκεί που είχε ο παππούς το αλογάκι και το σκυλάκι. Επαιζα με το σκυλάκι και τρέχαμε. Βρέθηκα στο δάσος και δεν ήξερα πού να πάω για να βρω τη μαμά. Φώναζα, αλλά δεν άκουγα τους γονείς μου. Αρχισα να περπατάω μέσα στο δάσος. Φοβόμουνα στο σκοτάδι, γιατί δεν ήταν μαζί μου η μαμά και ο μπαμπάς. Κουράστηκα και κάθισα να ξεκουραστώ, αλλά με πήρε ο ύπνος. Οταν ξύπνησα, είδα τα φώτα και πήγα στον δρόμο για να βρω τη μαμά μου. Εκεί με βρήκε ο κύριος με τη στολή» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είπε η μικρή Μαρία.
Στην ερώτηση του παιδοψυχολόγου εάν οι γονείς της γνώριζαν πως θα πήγαινε να δει το αλογάκι, η μικρή φέρεται ότι απάντησε: «Με άφησε η μαμά μου να πάω». Κατά πληροφορίες, το παιδί φέρει αμυχές στα πόδια και το πρόσωπο, οι οποίες -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- αποδεικνύουν ότι κινήθηκε μέσα στο δάσος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...