Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Απειλεί» τη σαϊεντολογία οικογενειακός «εμφύλιος»

Ο πατέρας του ηγέτη της έχει έτοιμο βιβλίο με παρασκήνιο από τις κινήσεις του γιου του για τη μύηση του Τομ Κρουζ

Βιβλία γονέων κάνουν πυρ και μανία τα τέκνα και απειλούν τα θεμέλια μιας από τις πιο αμφιλεγόμενες εκκλησίες του κόσμου, αυτής της σαϊεντολογίας. Ο 80χρονος Ρον Μισκάβιτζ, πατέρας του ηγέτη της σαϊεντολογίας Ντέιβιντ, 4fwerfgweqrfg 2έχει έτοιμο για έκδοση ένα βιβλίο με τίτλο «Ruthless: Scientology, my son David Miscavige and me», στο οποίο υπόσχεται να ρίξει φως στο παρασκήνιο της ηγεσίας της σαϊεντολογίας, της θρησκείας στην οποία ο ίδιος μύησε τον γιο του.

Ο τελευταίος όμως έμελλε να ανελιχθεί και να έρθει σε ρήξη με τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει κακήν κακώς το 2012.

Ο Ρον, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως ο νεαρός γιος του έμαθε γρήγορα να απολαμβάνει τις παγίδες του πλούτου που μοίραζε η οργάνωση, αλλά και το πόσο πολύ προσπάθησε να εντάξει στην εκκλησία τον Τομ Κρουζ, που έγινε αργότερα κουμπάρος του, για να αποκτήσει η σαϊεντολογία ισχυρή φωνή στο Χόλιγουντ. Για να εντυπωσιάσει τον ηθοποιό, «ο Ντέιβιντ ενορχήστρωσε την κάθε λεπτομέρεια μιας περίτεχνης τελετής υποδοχής» φέρεται να αναφέρει ο Ρον στο βιβλίο του, σύμφωνα με το RadarOnline.

Η κουμπαριά

4fwerfgweqrfg 3Μάλιστα, περιγράφει πώς ο γιος του είχε κανονίσει να προετοιμάσει το δείπνο ο σεφ του ιδρυτή της σαϊεντολογίας Ρον Χάμπαρντ, αλλά ο Κρουζ εμφανίστηκε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση και δήλωσε ότι δεν πεινούσε, πράγμα που έκανε έξαλλο τον Ντέιβιντ. Με τον καιρό η σχέση τους εξομαλύνθηκε και ο νεαρός Μισκάβιτζ ήταν αυτός που έγινε κουμπάρος του πρωταγωνιστή και στον γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν και στον γάμο του με την Κέιτι Χολμς.

Μέχρι πρόσφατα η προετοιμασία του βιβλίου είχε κρατηθεί μυστική, όμως πριν από λίγες μέρες, οι δικηγόροι της οργάνωσης εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζουν προκαταβολικά όσα φέρεται ότι περιέχει το βιβλίο «ψέματα». Μεταξύ άλλων διαψεύδουν ότι ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ έφτασε στην ηγεσία παραγκωνίζοντας τους αντιπάλους του μετά τον θάνατο του Χάμπαρντ το 1986, αλλά και ότι τα ανυπάκουα μέλη της οργάνωσης τοποθετούνται σε απομόνωση που ονομάζεται «Τρύπα» ή ότι υφίστανται βία.

Τέλος, υπογραμμίζουν ότι ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ δεν προσέλαβε ποτέ ιδιωτικούς ντετέκτιβ να παρακολουθήσουν τον πατέρα του, όταν αυτός έφυγε από την οργάνωση και κατηγορούν τον τελευταίο ότι «προσπαθεί να βγάλει χρήματα, εκμεταλλευόμενος το όνομα του διάσημου γιου του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...