Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εφιαλτική βραδιά μετά τον Επιτάφιο

Σοκαρισμένη η Καμπουρέλη μετά τις δραματικές ώρες που έζησε (μέσα στο σπίτι της) στα χέρια τριών ληστών εκφράζει τον φόβο της ότι ίσως ξανάρθουν

Σε σπείρα επικίνδυνων αλλοδαπών κακοποιών που και πριν από λίγα χρόνια σκορπούσαν τον τρόμο στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την άγρια ληστεία σε βάρος της γνωστής nail artist Τέτας Καμπουρέλη και του συζύγου της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μέσα στο σπίτι τους στη Βάρη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες έχουν πιθανότατα αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευεργετικών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων. Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται για μέλη παλιάς σπείρας κακοποιών οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτια, κρατούσαν ομήρους τους ιδιοκτήτες και τους βασάνιζαν για να τους αναγκάσουν να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Η συμμορία είχε εξαρθρωθεί πλήρως και όλα τα μέλη της είχαν οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά ο τρόπος δράσης δείχνει ότι είναι και πάλι ελεύθερα και ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους.

Η ληστεία σε βάρος της γνωστής τηλεπερσόνας και του συζύγου της Βασίλη Γκουρούση έγινε τη στιγμή που επέστρεφαν από τον Επιτάφιο στη διώροφη μονοκατοικία τους στη Βάρη. Οι τρεις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στην αυλή και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους αιφνιδιάζοντάς τους και απειλώντας τους οι δυο με τα πιστόλια που κρατούσαν, ενώ ο τρίτος κράδαινε απειλητικά έναν σιδερολοστό.

Χρήματα και κοσμήματα

Αμέσως εξανάγκασαν την έντρομη γυναίκα και τον άνδρα της να τους ανοίξουν την πόρτα εισόδου της μονοκατοικίας και τους υποχρέωσαν να τους ακολουθήσουν στο εσωτερικό. Οι κακοποιοί έβαλαν διά της βίας την Τέτα Καμπουρέλη να καθίσει στο σαλόνι, αλλά οδήγησαν τον σύζυγό της σε άλλο δωμάτιο, όπου τον πίεσαν να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή. Τελικά βρήκαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, το άρπαξαν και πήγαν να φύγουν.

Ομως εκείνη τη στιγμή ο Βασίλης Γκουρούσης έπεσε πάνω στον τελευταίο ένοπλο, τον χτύπησε με τα χέρια του και κατάφερε να αρπάξει το πιστόλι του. Ο κουκουλοφόρος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ ταυτόχρονα ένας συνεργός του άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας! Ο τελευταίος, προσπαθώντας να αμυνθεί, απάντησε στους πυροβολισμούς με το όπλο που είχε αρπάξει δευτερόλεπτα πριν από τον κακοποιό!

Ούτε οι σφαίρες των εισβολέων, ούτε αυτές του συζύγου της nail artist βρήκαν στόχο. Ωστόσο, ο τρίτος κακοποιός χτύπησε με τον λοστό που κρατούσε στο κεφάλι τον Βασίλη Γκουρούση, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μετά οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Η Τέτα Καμπουρέλη ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Ζούμε με τον φόβο μέσα στο σπίτι μας, μετά την επίθεση που δεχθήκαμε. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Τρέμω μήπως ξανάρθουν» είπε η nail artist.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....