Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Μίλησε η Μίνα για τον Παντελίδη

Τι αποκάλυψε η Αρναούτη στην πρώτη της κατάθεση (από το νοσοκομείο) για τη στιγμή του δυστυχήματος

Τον Παντελή Παντελίδη υπέδειξε ως τον οδηγό του μαύρου τζιπ που ανατράπηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στη στροφή για τη λεωφόρο Βουλιαγμένης η Μίνα Αρναούτη, που μίλησε για πρώτη φορά στους άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού, οι οποίοι μετέβησαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Επειτα από δυόμισι μήνες νοσηλείας, η δεύτερη από τις συνεπιβάτισσες του τραγουδιστή, η οποία είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο στο Ελληνικό, έδωσε την πολυαναμενόμενη πρώτη κατάθεσή της, στην οποία υποστήριξε ότι «ο Παντελής οδηγούσε» το τζιπ Mercedes. Στις ερωτήσεις των αξιωματικών αν αντιλήφθηκε ότι ο 32χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ στο σπίτι όπου βρίσκονταν όλοι μαζί λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα για να παίξει εκείνος χαρτιά, φέρεται ότι απάντησε πως δεν είναι σε θέση να το ξέρει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε πως η ίδια βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο με την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η οποία επίσης επέβαινε στο τζιπ και γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Νέες εξελίξεις

Η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία καθυστερούσε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της που τον πρώτο καιρό κρεμόταν από μία κλωστή, θεωρείται σημαντική και θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις. Οι άνδρες της Τροχαίας δεν έχουν κλείσει τη δικογραφία και προσπαθούν να ρίξουν περισσότερο φως στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο στηθαίο. Σε κάθε περίπτωση η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη θα είναι σημαντική για το ύψος των αποζημιώσεων που θα δοθούν σε όσους επλήγησαν από το τροχαίο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με ασφαλιστικούς συμβούλους, σε ό,τι αφορά την αποζημίωση των συνεπιβατών, αν κάποιος γνωρίζει ότι ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά μπαίνει στο όχημα, μπορεί να θεωρηθεί συνυπαίτιος για το τροχαίο.

Η οικογένεια Παντελίδη κρατάει αποστάσεις από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ η μοναδική αντίδραση που έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής προέρχεται από τη φίλη του τραγουδιστή Βάσω Μπουρδάκη. Μόλις έμαθε για όσα φέρεται ότι είπε η 30χρονη ξέσπασε στο facebook με μία οργισμένη ανάρτηση! «Συγκλονιστική η κατάθεση της Μίνας. Δε γνωρίζει πράγματα γιατί το αθώο κοριτσάκι ήταν σε άλλο δωμάτιο. Και η ανάρτησή της σε αυτή τη φωτό ήταν από άλλο δωμάτιο; Η αλήθεια θα βγει γιατί πρέπει» έγραψε, συνοδεύοντας το σχόλιο με τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Μίνα Αρναούτη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, στην οποία φαίνεται το τραπέζι της χαρτοπαιξίας με ένα ποτήρι κρασί και μάρκες.

Στο facebook

Στο μεταξύ, η 21χρονη Φρόσω, η οποία φέρεται ότι επέβαινε στη θέση του συνοδηγού και επίσης έχει καταθέσει ότι οδηγούσε ο τραγουδιστής, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της και πρόσφατα ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό της στο facebook, τον οποίο είχε κλείσει μετά το τραγικό τροχαίο. Στην τελευταία ανάρτησή της είχε κοινοποιήσει την παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί Dames, στη Γλυφάδα. «Εδώ ερωτευόμαστε » είχε γράψει τέσσερις ημέρες πριν από το δυστύχημα. Και η Μίνα Αρναούτη είχε σχολιάσει τότε: «Συνεργός εγώ!».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...