Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Πάσχα με τον γιατρό του μικρού Χρήστου

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος ταξίδεψαν στην Πέλλα το Πάσχα για να κάνει ο μικρός Χρήστος τις ιατρικές εξετάσεις του και να περάσουν μαζί στιγμές ανεμελιάς

4rqw4rtqwe4r 4Συνδύασαν τις διακοπές του Πάσχα με το καθιερωμένο ιατρικό ραντεβού του γιου τους και πέρασαν στιγμές ανεμελιάς στην Αριδαία.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ  

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος ταξίδεψαν στην Πέλλα με τον Χρήστο, προκειμένου να συναντήσουν τον ψυχοθεραπευτή του, τον Δημήτρη Κίμογλου, ο οποίος ζει και εργάζεται στην ορεινή περιοχή.

Το ζευγάρι διέμεινε στη σουίτα του ξενοδοχείου «Νύμφες» και συνδύασε τις ιατρικές εξετάσεις του μοναχογιού του με ήρεμες οικογενειακές διακοπές, βόλτες στην εξοχή, ενώ τα βράδια παρακολουθούσαν τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ιερά Μητρόπολη των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

Οι ντόπιοι δεν έχασαν, φυσικά, την ευκαιρία να πλησιάσουν τη Νένα και τον Τάσο και να ανταλλάξουν ευχές μαζί τους, και μάλιστα έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Οσο για τον γιο τους, εκείνος απολάμβανε τις στιγμές παίζοντας και γελώντας. Ο 12χρονος μαθητής, παιδί με ειδικές ικανότητες,
4rqw4rtqwe4r 2παρουσιάζει σημαντικά σημάδια βελτίωσης τους τελευταίους μήνες τόσο στην ομιλία όσο και στην εκδήλωση των συναισθημάτων του. Κι αυτό το «μικρό θαύμα», όπως το χαρακτήρισε στην «Espresso» η Νένα Χρονοπούλου, ήταν αποτέλεσμα της πρώτης συνεδρίας του μικρού με τον δρα Κίμογλου τον περασμένο Ιανουάριο.

4rqw4rtqwe4r 3Τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Χρήστος υποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην πρωτοποριακή ιατρική μέθοδο του ψυχοθεραπευτή, κρατώντας το χέρι του «μπαμπά» του Τάσου Μητρόπουλου. Και όλα πήγαν καλά!

Ρομαντικό πρωινό

Ανήμερα το Πάσχα, μέρα της ονομαστικής εορτής του πρώην ποδοσφαιριστή, η Νένα ετοίμασε ένα ρομαντικό πρωινό για δύο στον κήπο της σουίτας τους.

Ο Τάσος φορούσε το μπουρνούζι του, ενώ η σύζυγός του, με μακρύ λευκό μακό φόρεμα και ριγέ ζακέτα, σέρβιρε ζεστό καφέ, αβγόφετες και κρουασάν με σοκολάτα. Κατόπιν αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, όπως εκείνα που δίνουν οι ερωτευμένοι στα πρώτα τους ραντεβού!

Η ευτυχία τους δεν κρυβόταν.Οσο για τον «αυτόπτη μάρτυρα», τον παιχνιδιάρη μικρόσωμο σκύλο (δεξιά στη φωτογραφία) που κάθισε στα πόδια του Τάσου Μητρόπουλου, το ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία να τον υιοθετήσει, ωστόσο το συμπαθέστατο τετράποδο είχε ιδιοκτήτες από τους οποίους είχε ξεφύγει, επιλέγοντας τη συντροφιά του διάσημου ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...