Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νέα ταινία πορνό με πρώην ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στον αθλητικό χώρο με αφορμή την κυκλοφορία μιας νέας ταινίας πορνό με την υπογραφή της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη.

4fewytweyt 3Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στον αθλητικό χώρο με αφορμή την κυκλοφορία μιας νέας ταινίας πορνό με την υπογραφή της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη.

ΑΠO ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πρόκειται για ένα sex tape με πρωταγωνιστές έναν ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, και τη σέξι τραγουδίστρια και ηθοποιό Μαρία Αλεξάνδρου. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά πριν από καιρό, αποφασίζοντας από κοινού να καταγράψουν τη σεξουαλική συνεύρεσή τους και να την προωθήσουν στον παραγωγό της Sirina. 4fewytweyt 1Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην σύντροφός της Ρέι Τζέι, με λίγα λόγια…

O 33χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Β’ Εθνικής και όχι σε συλλόγους της Super League, είχε πάρει μέρος και σε άλλη ταινία του Σειρηνάκη το 2014. Ηταν «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή» και ο ίδιος κρατούσε βασικό ρόλο, υποδυόμενος έναν άσο των γηπέδων που κάνει σεξ με μια 40άρα δημοσιογράφο, προκαλώντας και τότε μεγάλο θόρυβο.

Μιλώντας εκείνες τις ημέρες στην «Espresso», ο Κριστιάν είχε δηλώσει «τρελαμένος» με την κυκλοφορία του ερωτικού φιλμ, υποστηρίζοντας ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό είχαν γυριστεί χρόνια νωρίτερα και ότι ο ίδιος, που -σημειωτέον- είχε πάρει και πολλά χρήματα γι’ αυτό, δεν περίμενε ότι η ταινία θα έβγαινε τελικά στα περίπτερα και στο διαδίκτυο. «Η γυναίκα μου, που είναι Ελληνίδα, έχει τρελαθεί εντελώς, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω, γιατί, όταν γυρίσαμε τα πλάνα, 4fewytweyt 4είχα υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, είμαι παντρεμένος, έχω παιδιά και η κυκλοφορία της ταινίας έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην οικογένειά μου» είχε πει χαρακτηριστικά στην «Εspresso» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2014.

Η επιστροφή

Οι παραπάνω δηλώσεις του δημιουργούν απορίες σήμερα, καθώς ο ίδιος άνθρωπος -που συνεχίζει να είναι παντρεμένος και να ζει με την οικογένειά του- έκανε comeback στα… γήπεδα του σεξ με έναν τρόπο διαφορετικό, μέσα από ένα sex tape.

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» η παρτενέρ του Μαρία Αλεξάνδρου, οι δυο τους γνωρίστηκαν στη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ένιωσαν έλξη ο ένας για τον άλλο και αποφάσισαν να κάνουν sex tape και να το προωθήσουν στη Sirina. Τόσο απλά!

«Μου αρέσουν πολύ οι σκουρόχρωμοι άντρες και έτσι το έκανα. Εξάλλου sex tapes έχουν κάνει και η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον και η Πάμελα Αντερσον. Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία…» μας είπε η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία πρόκειται σύντομα να ανοίξει τα φτερά της για την Αμερική. «Θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο έπειτα από πρόταση που δέχτηκα από πρώην μάνατζερ της Κιμ Καρντάσιαν και θα κάνω κι εκεί αισθησιακές ταινίες» συμπλήρωσε.

Στο βιογραφικό του 33χρονου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα αναφέρεται ότι είχε περάσει στο παρελθόν από τον Πανιώνιο, τον Θρασύβουλο, τη Δόξα Κορωπίου και τη Σπόρτιγκ Σβόγκε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Βουλγαρίας. Ο ίδιος έχει κάνει και ένα πέρασμα από τον χώρο της υποκριτικής, κρατώντας έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη «Η κληρονόμος» με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2009.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...