Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.

ΚΡΙΟΣ: Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε έως τώρα να ξεπεράσετε. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι. Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν. Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική μανία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για να νιώσετε καλά, εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές ανάγκες σας. Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε θέματα τιμής και ήθους δική σας ή των άλλων φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί. Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν κάποιες εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού τομέα. Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δεν θα σας την αρνηθούν. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Οσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, από το να χάνετε ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...