Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή από τους γονείς της μικρής Μαρίας

Μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής κατέθεσαν οι γονείς της «Κοκκινοσκουφίτσας» από τον Σκαραμαγκά, Αντώνης και Μαρίνα Πρίντεζη

Μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής κατέθεσαν οι γονείς της «Κοκκινοσκουφίτσας» από τον Σκαραμαγκά, Αντώνης και Μαρίνα Πρίντεζη, οι οποίοι θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (πλημμέλημα). Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος, ενώ κοινωνική λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί το σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι συνθήκες επιτρέπουν την επιστροφή της μικρής Μαρίας, που παραμένει στο Παίδων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, πάντως, η 3,5 ετών Μαρία-Ειρήνη περιπλανιόταν ολομόναχη για 20 ώρες! Τελικά εντοπίστηκε σοκαρισμένη, ταλαιπωρημένη και φοβισμένη, όπως περιέγραψαν οι αστυνομικοί αλλά και οι περαστικοί που την εντόπισαν στη λεωφόρο Καβάλας.
«Ηταν εμφανώς σοκαρισμένη (…) Ανέφερε ότι κοιμήθηκε κάτω από τα δέντρα σε κάτι κλαδιά» κατέθεσε ο αστυνομικός (με ειδικότητα ψυχολόγου), ο οποίος μίλησε πρώτος με τη μικρούλα. «Επανέλαβε πολλές φορές ότι την άφησε η μητέρα της και ότι εκείνη την έψαχνε φοβισμένη και τη φώναζε (…) Τη ρώτησα αν από μόνη της διέφυγε την προσοχή των γονιών της και χάθηκε στο δάσος, αλλά εκείνη επέμενε ότι την άφησε η μητέρα της» συνέχισε και κατέληξε: «Οταν συναντήθηκε η ανήλικη με τη μητέρα της, συνέχισε να λέει και σε εκείνη ότι την άφησε μόνη της στο δάσος». Ο ίδιος επεσήμανε πάντως ότι λόγω της ηλικίας της Μαρίας «είναι δύσκολο να προσδιοριστεί κατά πόσο η περιγραφή της εξαφάνισης είναι ακριβής και πραγματική».

Τρομαγμένο και πεινασμένο

Για ένα παιδί τρομαγμένο και πεινασμένο μίλησαν οι περαστικοί που την εντόπισαν: «Επειδή το παιδί κρύωνε, το σκέπασα και του έδωσε λίγο να φάει (…) Οταν ρώτησα πώς βρέθηκε εδώ, μου απάντησε “με άφησε η μαμά μου”». Οσα διαδραματίστηκαν πριν από την εξαφάνιση από τη μάντρα του παππού της, ανήμερα το Πάσχα, περιέγραψαν ο παππούς της και οι γονείς. Η μητέρα κατέθεσε: «Σηκώθηκα από το τραπέζι για να κόψω πεπόνι. Εκείνη τη στιγμή τα δύο ανήλικα τέκνα μου ήταν στην αυλή και παίζανε. Ενώ ήμουν μέσα στο σπίτι, άκουσα τον άντρα μου να φωνάζει και να αναζητά τη Μαρία». Αντίστοιχα, ο παππούς της περιέγραψε: «Η μικρή εγγονή μου με κοιτάει και μου λέει: “Παππού, πάω στο πόνι” (…) Εγώ καθόμουν στο τραπέζι και είδα τη Μαρία να πηγαίνει προς το μικρό πόνι που έχουμε στην αυλή (…) Οταν έφτασα, δεν την είδα. Τότε ουρλιάζαμε όλοι το όνομά της…»

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...