Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τον έσωσε και «έσβησε» στην αγκαλιά του

► Απίστευτη τραγωδία με 22χρονη φοιτήτρια που πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν προσπάθησε να βοηθήσει τον σύντροφό της
► Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τον δικό τους ξανθό άγγελο

Με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής μιας πανέμορφης φοιτήτριας Ιατρικής από την Αλεξανδρούπολη, που είδε τον χορευτή φίλο της να παθαίνει ηλεκτροπληξία και προσπάθησε να τον βοηθήσει. Η 22χρονη Ρία Σαλταρή «βούτηξε» στην μπανιέρα, κατάφερε να σώσει τον σύντροφό της και λίγα λεπτά αργότερα «έσβησε» στην αγκαλιά του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο μπάνιο του διαμερίσματος στη Σόφια, όπου είχαν καταλύσει για το Πάσχα η 22χρονη και ο αγαπημένος της Bozhidar Gugushev. Ο νεαρός Βούλγαρος χορογράφος-χορευτής, με το καλλιτεχνικό όνομα «Τεό», συγκλονίζει με τα λίγα λόγια που ge5gqetgέγραψε στο facebook για τον έρωτά του, που έφυγε από τη ζωή αφού έσωσε τη δική του: «Μου έσωσες τη ζωή. Ενα χρέος που δεν μπορώ να ξεπληρώσω. Σ ‘ ευχαριστώ, μωρό μου. Σ’ αγαπώ». Τίποτε δεν προμήνυε το θλιβερό τέλος που θα είχε το ειδύλλιο που πλέχτηκε μεταξύ των δύο νέων και η αυλαία του έπεσε με τον τραγικό θάνατο της όμορφης Ελληνίδας.

«Αρχισα να ουρλιάζω»

«Ηρθε στη Σόφια για να περάσουμε μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Με τη Ρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου ήμουν φοιτητής, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ηταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπώ» ανέφερε ο σύντροφος της κοπέλας και η περιγραφή του για τη στιγμή που την έχασε για πάντα από τη ζωή του κόβει την ανάσα. «Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά. Αρχισα να ουρλιάζω. Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους ενώ είχα μείνει αναίσθητος. Οταν ξύπνησα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο. Μου πήρε ώρα να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν. Την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά. Αν δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο, θα ήμουν νεκρός»!

Παρά τη βοήθεια που έφτασε γρήγορα, ήταν αργά για να σωθεί η 22χρονη και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. Οπως είπε στους γιατρούς, δεν επιθυμούσε περαιτέρω βοήθεια διαβεβαιώνοντάς τους ότι ένιωθε καλά.

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τον δικό τους ξανθό άγγελο

Η ιστορία του χορευτή που έχασε από ηλεκτροπληξία τη μεγάλη αγάπη του, με την οποία μοιραζόταν το ίδιο πάθος για τον χορό, άγγιξε και τη Βουλγαρία. Τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας αναφέρθηκαν στο θλιβερό συμβάν που βύθισε στο πένθος τους φίλους και τους συγγενείς των δύο παιδιών και στις δύο χώρες.

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας παρέστη στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην ‎Αλεξανδρούπολη για να πει το τελευταίο αντίο στη φοιτήτρια Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Ρία Σαλταρή. «Η Σωτηρία μου ήταν ένας άγγελος με μεγάλη καρδιά» έλεγε με δάκρυα ο πατέρας της Χρήστος. Γι’ αυτό, άλλωστε, έγινε σωτήρας του συντρόφου της, σχολίαζαν συγκλονισμένοι οι φίλοι της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό τέλος της γλυκιάς 22χρονης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...