Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Παρέλαση» από mega yachts στις Σπέτσες!

Η σεζόν ξεκίνησε για τους λάτρεις του yachting το φετινό Πάσχα από τις αριστοκρατικές Σπέτσες και ο ευγενής ανταγωνισμός των «καπεταναίων»…

Η σεζόν ξεκίνησε για τους λάτρεις του yachting το φετινό Πάσχα από τις αριστοκρατικές Σπέτσες και ο ευγενής ανταγωνισμός των «καπεταναίων», όσον αφορά το μεγαλύτερο και ταχύτερο σκαρί, καλά κρατεί, παρά την κρίση.

Σχεδόν όλα τα διάσημα mega yachts γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών συναντήθηκαν στο Παλιό Λιμάνι του νησιού, όπου οι ιδιοκτήτες τους αντάλλαξαν ευχές και επισκέψεις, και έψησαν τον οβελία τους. Εκεί, μεταξύ άλλων, έδεσαν η θαλαμηγός «Vera» του προέδρου της Aegean Marine Petroleum Δημήτρη Μελισσανίδη και της low profile συζύγου του Τζένης, αλλά και το yacht «Melige» του γιου τους Γιώργου Μελισσανίδη, που φιλοξένησε αγαπημένους φίλους του.

Παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε η 60μετρη θαλαμηγός «Sunday» της οικογένειας Κοπελούζου, που χρησιμοποίησε για τις πασχαλινές εξορμήσεις του ο Χρήστος Κοπελούζος με τη σύζυγό του Τερέζα Μιχαλοπούλου και τα παιδιά τους. Δίπλα τους έδεσε το 50 μέτρων yacht «Drad» του δόκτορα Γιάννη Κούστα, που γιόρτασε το πρώτο Πάσχα με τη νέα, καλλονή μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα, τη μητέρα του Αμαλία Κούστα και την αδερφή του Μαρία Κούστα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Αλλα διάσημα σκάφη ήταν το «Mariu» του Κύπριου εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη, το «Odyssey» του Περικλή Παναγόπουλου και της συζύγου του Κατερίνας, στο οποίο φιλοξενήθηκε και ο γιος του Αλέξανδρος Παναγόπουλος με τη σύζυγό του Αλίν.

Στις Σπέτσες μπορεί να είχαν την τιμητική τους και άλλα γνωστά σκαριά, όπως η 62μετρη θαλαμηγός «Esmeralda» (κατασκευάστηκε το 1981 και διαθέτει 11 καμπίνες) του Πόλυ Χατζηιωάννου και της συζύγου του Ρόζμαρι, στην οποία οργανώθηκαν πολλά γεύματα και παιδικά πάρτι, αλλά την παράσταση έκλεψαν ολοκαίνουργια σκαριά όπως το «Φάτσα» του Αναστάση Δαυίδ. Πρόκειται για το ταχύτατο Riva 92 Duchessa, το οποίο ο επιχειρηματίας χαίρεται πλέον με την οικογένειά του.

Με το νέο πολυτελέστατο και ντιζαϊνάτο σκάφος «Α/Ε» εμφανίστηκε ο Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Εμιλυ και τα παιδιά τους, και έγινε αντικείμενο θαυμασμού στο λιμάνι, ενώ χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς, εκτός της στήλης, πραγματοποίησε μονοήμερη κρουαζιέρα με το νέο γιοτ «Marla» ο Πάρης Κασιδόκωστας με την αγαπημένη του Τάμτα.

Μεταξύ Σπετσών, Υδρας και Πόρου κινήθηκαν η θαλαμηγός «Quintessa» του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος προτίμησε την ηρεμία του σκάφους του και δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου στη στεριά, το super yacht «O’Pari 3» του Πάρη και της Πατρίτσια Δράγνη, η θαλαμηγός του βιομηχάνου Οδυσσέα Κυριακόπουλου και το yacht του Πέτρου Λυμπέρη. Οσο για τη νεολαία, έδωσε δυναμικά το «παρών» στα ντεκ του motor yacht «Τ-2» του Θέμη Πετράκη και στο «Eleni» του Γιάννη Προκοπίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...