Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

700 «κοράκια» για την περιουσία του Prince

► Μεγαλώνει η λίστα όσων δηλώνουν ετεροθαλή αδέρφια του και διεκδικούν μερίδιο από το 1 δισ. δολάρια
► Εμφανίζονται ως συγγενείς και διεκδικούν μερίδιο από την τεράστια περιουσία του

Οσο αυξάνεται το ποσό στο οποίο υπολογίζεται η συνολική περιουσία του τραγουδιστή Prince τόσο μεγαλώνει και η λίστα με τους άνδρες και τις γυναίκες που δηλώνουν ετεροθαλή αδέρφια του, διεκδικώντας μερίδιο.

Οπως αποκάλυψε στη Mail Online ο Χάρβεϊ Μορς, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει επισήμως επικεφαλής της καταγραφής συγγενών του τραγουδιστή, μέχρι στιγμής έχει δεχθεί σχεδόν 700 τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δηλώνουν αδέρφια του! «Αλλοι λένε ότι έζησαν στην ίδια περιοχή με τον τραγουδιστή, οπότε πρέπει να έχουν συγγένεια. Αλλοι ότι έχουν φωτογραφίες με τον Prince σε οικογενειακές συγκεντρώσεις» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Μορς, που, ωστόσο, επισημαίνει ότι από τις εκατοντάδες δηλώσεις μόνο μία φαίνεται να έχει κάποιες πιθανότητες να αποδείξει την εξ αίματος συγγένεια.

4dfqaw4ertg 1

Ο Prince, του οποίου η περιουσία έχει φτάσει να υπολογίζεται στο 1 δισ. δολάρια, έχει μόνο μία κανονική αδερφή, την Τίκα Νέλσον, και πέντε ετεροθαλείς αδερφούς και αδερφές, τη Σάρον, τη Νορίν και τον Τζον Νέλσον, τον Ομάρ Μπέικερ και τον Αλφρεντ Τζάκσον. Δύο άλλα ετεροθαλή αδέρφια του έχουν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mail Online, ένας από αυτούς, ο Ντουέιν, έχει μια εν ζωή έφηβη εγγονή, τη Βικτόρια, που δικαιούται το μερίδιό του, ενώ η Λόρνα Νέλσον δεν είχε αποκτήσει απογόνους πριν πεθάνει.

Δεν βοηθήθηκε από τη μοίρα

Και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αναζήτηση των κληρονόμων, η γυναίκα που θέλησε να κάνει οικογένεια μαζί του, αλλά τελικά δεν βοηθήθηκε από τη μοίρα, μίλησε για τις απώλειες που βίωσε μαζί του, αλλά και για τη συντριβή που νιώθει για το γεγονός ότι ο άνδρας που είχε αγαπήσει χάθηκε για πάντα. Η πρώην σύζυγός του Μαϊτέ Γκαρσία, σε συνέντευξή της στο Access Hollywood, εξομολογήθηκε ότι το μωρό που είχαν αποκτήσει μαζί το 1996 και έζησε μόλις για μία εβδομάδα την έκανε να εγκαταλείψει το όνειρο της μητρότητας. Αυτό ήταν το μόνο που θέλησε να πει για τον πρώην σύζυγό της. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμένα και γι’ αυτό έχω επιλέξει να μην το συζητώ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την κατανόηση» συμπλήρωσε η 42χρονη χορεύτρια και χορογράφος, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι ο πόνος και των δύο για την απώλεια του μωρού διέλυσε τον γάμο τους και έχει πια βρει τη γαλήνη, αφού το 2013 υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, την Τζία.

Αντιθέτως, ο Prince κάθε άλλο παρά είχε βρει τρόπο για να ξορκίσει τους δαίμονές του, αν και νέες αποκαλύψεις δείχνουν ότι προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Star Tribune», ο Prince κουραριζόταν από έναν τοπικό γιατρό για να μπορέσει να αντέξει το σύνδρομο στέρησης που αντιμετώπιζε όταν σταμάτησε τα χάπια, μετά το περιστατικό της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου. Ο γιατρός, τον οποίο του είχε συστήσει ο προσωπικός γυμναστής και στενός φίλος του για πολλά χρόνια Κερκ Τζόνσον, δεν είχε συνταγογραφήσει οπιούχα αναλγητικά στον Prince, όπως προκύπτει από δύο διαφορετικές πηγές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...