Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Λόγια… αγάπης πέρα από τα μικρόφωνα!

Για ακόμη μία φορά γιορτάστηκε χθες η «ημέρα των ερωτευμένων» στη Βουλή με ραβασάκια του τύπου «Είσαι πολύ μ…»!

Για ακόμη μία φορά γιορτάστηκε χθες η «ημέρα των ερωτευμένων» στη Βουλή με ραβασάκια του τύπου «Είσαι πολύ μ…»!
ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή έβγαλαν τα βέλη του έρωτα και χτυπούσαν αλλήλους. Πάνος Σκουρλέτης και Γιάννης Λαγός έβρισαν δημόσια ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον δεν είναι ο δημόσιος διάλογος. Ο,τι ακούστηκε στα έδρανα μακριά από τα μικρόφωνα, την ώρα που ο φρούραρχος της Βουλής εκλήθη να βγάλει εκτός αιθούσης τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είναι απερίγραπτο.
«Είσαι μεγάλος μ…» έλεγε ο ένας, «Είσαι π…» έλεγε ο άλλος σε ένα χυδαίο υβρεολόγιο. «Πρόκειται για τον πλήρη ευτελισμό του Κοινοβουλίου» δήλωσε στη στήλη μας ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, που παρακολουθούσε αποσβολωμένος το περιστατικό.

(!)

fullsizerender1
Και αφού ολοκληρώθηκε το άνευ προηγουμένου σίριαλ, οι υπουργίνες Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, και Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατέλυσαν στο εντευκτήριο κατάκοπες από την έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα και τους παθιασμένους διαλόγους. Η Θεανώ ξάπλωσε στον καναπέ, λαϊκά, σχεδόν «χύθηκε» πάνω του, και άρχισε να αναγιγνώσκει με πάθος την «Αυγή»! Η Σία, πιο μαγκάκι, κάπνιζε το ένα τσιγάρο πάνω στο άλλο, ωσάν να είχε κρυφά ντέρτια και παρότι απαγορεύεται το καπνίζειν στον συγκεκριμένο χώρο.
Σε έτερο καναπέ ο Αδωνις Γεωργιάδης της Ν.Δ., ιδιαίτερα μαυρισμένος, χαριεντιζόταν, με την καλή έννοια πάντοτε, με την Ολγα Κεφαλογιάννη και τη Φωτεινή Αραμπατζή. Το ωραίο του σοκολατί οφείλεται, όπως ο ίδιος μας είπε, στο γεγονός ότι ως έμπειρος τενίστας τις μέρες των πασχαλινών διακοπών τού έδωσε και κατάλαβε.

Γαρίφαλο στο στήθος

«Για να με γνωρίσεις μες στο πλήθος, φόρεσα γαρίφαλο στο στήθος» τραγούδησε κάποτε ο Γιάννης Πάριος και, ως φαίνεται, έδωσε έμπνευση και γραμμή στο ΚΚΕ χθες. Πλήθος βουλευτών του εμφανίστηκε με γαρίφαλο στο πέτο, αλλά αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η ίδια η Γαρυφαλλιά!
Οχι το φυτό, αλλά η Γαρυφαλλιά-Λιάνα Κανέλλη, που ήταν όνομα και πράγμα! Η ίδια μάλιστα άφησε εποχή με τα λεγόμενά της όταν είπε τις φράσεις: «Μιλάτε για τη λόρδα των υπολοίπων, ως λόρδοι» ή «Μπερδέψατε τον Τσε με τη μύγα τσε τσε».

Ξυρίστηκε ο Πολάκης!

Λάτρης του Αρκά δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ, όπως παρατηρήσαμε, οι λογοτέχνες, οι ποιητές, οι τραγουδιστές, οι γελοιογράφοι, ακόμη και οι… μύγες, μπήκαν γερά στα επιχειρήματα των πολιτικών μέσα στο Κοινοβούλιο, που «άκουσε» τα πάντα. Αν μιλούσαν τα έδρανα, θα είχαν σηκωθεί να φύγουν από αυτά που ειπώθηκαν… Επίσης, ο υπουργός Παύλος Πολάκης είτε διάβασε τις στιλιστικές συμβουλές που του έδωσε προ ημερών η στήλη μας είτε τον έπιασαν οι ζέστες. Εμφανίστηκε ξυρισμένος από τα μούσια, κουρεμένος και με περιποιημένο το μουστάκι που απέμεινε!
Πρόσεχε, υπουργέ, ο Τσίπρας μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!

Πεζόδρομος η Ηρώδου

Ωραία ιδέα έδωσε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σταμάτης, λέγοντάς του να κάνει πεζόδρομο την Ηρώδου Αττικού. Τόσο καιρό που είναι κλειστός ο δρόμος καλύτερα θα ήταν να πεζοδρομηθεί, τουλάχιστον να μπορούμε να περπατάμε. Στη συνέχεια, σε ένα κρεσέντο επιχειρημάτων, ο ίδιος συνεχάρη τον νεαρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο για τη μετριοπαθή ομιλία του. Από τη μια, ο μικρός παρουσιάζεται συνεσταλμένος για να μην τις φάει στην περιφέρειά του και, από την άλλη, ο Δημήτρης Σταμάτης με την τολμηρή του επισήμανση τους κούφανε όλους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...