Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Επιασαν για απάτες τον Χορταρέα!

► Ο διάσημος αστρολόγος συνελήφθη επ΄αυτοφώρω και κατηγορείται για μαγγανεία
► Ζήτησε 2.000 ευρώ από γυναίκα αστυνομικό που εμφανίστηκε ως πελάτισσα, για να «διώξει» την ερωμένη του συζύγου της, ενώ εκείνη δεν ήταν καν παντρεμένη

Ούτε στον καφέ ούτε στα ταρό ούτε και στα άστρα κατάφερε ο γνωστός μελλοντολόγος και μέντιουμ Νίκος Χορταρέας να «δει» τη νέα σύλληψή του από τις αστυνομικές Αρχές της Λεμεσού στην Κύπρο με την κατηγορία της… μαγγανείας!

Της Γιούλης Σταρίδα

Ο 60χρονος «αναλυτής σχέσεων», που είχε συλληφθεί και στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2014 για φοροδιαφυγή, φέρεται αυτή τη φορά ότι «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο, του οποίους δεχόταν σε γνωστή καφετέρια της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις κυπριακές Αρχές, ο Νίκος Χορταρέας συναντούσε τις πελάτισσές του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί μέσα στην καφετέρια Magic. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφού ο αστρολόγος-μελλοντολόγος τούς διάβαζε τον καφέ ή τους έριχνε την τράπουλα ταρό αντί αμοιβής, τις έπειθε ότι ο σύζυγος ή ο σύντροφός τους τις απατά και τους ζητούσε υπέρογκα ποσά για να τις βοηθήσει να απομακρύνουν την ερωμένη και να σώσουν τον γάμο ή τη σχέση τους με διάφορα… μαντζούνια που θα ετοίμαζε!

Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ, αλλά στη συνέχεια φέρεται ότι ζητούσε το ποσό των 2.000 ευρώ, δήθεν για να αποκαλύψει στις εύπιστες γυναίκες λεπτομέρειες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους, αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν! Ωστόσο, αρκετές πελάτισσες δεν είδαν… προκοπή από τα βότανα που πλήρωσαν πανάκριβα και κατέφυγαν στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλαν τον 60χρονο.

Toυ έστησαν παγίδα

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση τον Νίκο Χορταρέα και του έστησαν παγίδα για να συλληφθεί επί το έργον, όπως κι έγινε. Την περασμένη Παρασκευή μία γυναίκα αστυνομικός εμφανίστηκε σαν πελάτισσα στην καφετέρια Magic και ζήτησε από τον αστρολόγο να τη βοηθήσει στο πρόβλημά της.

Αφού πέρασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκείνος άρχισε να ρίχνει τα ταρό και στη συνέχεια της «αποκάλυψε» πως ο σύζυγός της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση! Για να τη βοηθήσει να «εκδιώξει» την ερωμένη, της ζήτησε μάλιστα 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει τα σχετικά «θεραπευτικά» βότανα που θα τον έκαναν να γυρίσει στην αγκαλιά της νόμιμης συζύγου.

Ωστόσο, δεν «διάβασε» στα χαρτιά ότι η γυναίκα δεν ήταν παντρεμένη, αλλά και ότι του είχε στήσει παγίδα. Ετσι, τη στιγμή που ζήτησε τα χρήματα, εισέβαλαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Σε έρευνα που έγινε, βάσει δικαστικού εντάλματος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατασχέθηκαν 22 τραπουλόχαρτα τύπου ταρό, άλλη μια δέσμη με 27 τραπουλόχαρτα ταρό, 50 ευρώ, μία χάρτινη αφίσα και ένα διαφημιστικό για χαρτομαντεία.

Ο Νίκος Χορταρέας οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκριση, οι αστυνομικοί τού απήγγειλαν κατηγορίες για απάτη και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο δικαστήριο. Ο ίδιος, feq4ftq34f 2πάντως, σε δηλώσεις του μετά την περιπέτειά του με τις κυπριακές Αρχές, δεν θέλησε να σχολιάσει τις κατηγορίες περί μαγγανείας, διαψεύδει ότι συνελήφθη και ισχυρίζεται ότι πήγε με το αυτοκίνητό του στο αστυνομικό τμήμα.

«Ηρθαν τρεις αστυνομικοί. Η μία απ’ αυτές με ρώτησε αν μπορώ να της πω κάποια πράγματα για το μέλλον και της ζήτησα 50 ευρώ» αναφέρει και προσθέτει: «Η αστυνομικός μού είπε: “Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο”…».

Η περιπέτεια (το 2014) με το αδήλωτο ποσό των 710.000 ευρώ στην Εφορία

Ηταν Φεβρουάριος του 2014, όταν άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος είχαν θέσει τον Νίκο Χορταρέα υπό στενή παρακολούθηση και είχαν εντοπίσει τραπεζικούς λογαριασμούς του με καταθέσεις τις οποίες είχε «ξεχάσει» να δηλώσει στην Εφορία! Ετσι, μετά την κόκκινη Ferrari, την οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί το 2011 λόγω ανεξόφλητων δόσεων, το τηλεοπτικό μέντιουμ έπεσε στα δίχτυα της Εφορίας για το αδήλωτο ποσό των 710.000 ευρώ. Και αυτό διότι, αν και φημίζεται για τις προβλέψεις του, απέτυχε να «δει» ότι το ΣΔΟΕ σκάλιζε τα οικονομικά του και εντόπισε τις παχυλές αδήλωτες καταθέσεις του. Ο αστρολόγος θα έπρεπε να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο, που θα άγγιζε το ύψος του συνολικού ποσού, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα κινούνταν εναντίον του οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές διαδικασίες. 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...