Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΛΕΩΝ: Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.

ΚΡΙΟΣ: Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δεν θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ό,τι αφορά τη σχέση σας ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στον σύντροφό σας. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας ασχολούμενοι με θέματα που σας αρέσουν και σας συναρπάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν, και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Μέσα από ένα θετικό γύρισμα της τύχης θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε ζητήματα που τα περιμένατε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές.

ΛΕΩΝ: Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Πρέπει να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση την οποία οι γύρω σας έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα μπορούν να προωθηθούν. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάνε μπροστά τα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχετε εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επιμέρους αρμοδιότητες και στους άλλους για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγείτε από το τέλμα και δείτε ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις τις οποίες δεν γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι μεγάλοι σας σκοποί, προς το παρόν, δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σάς προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα και οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...