Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τον αποκεφάλισαν ζωντανό!

Το ακέφαλο πτώμα 25χρονου Αλβανού βρέθηκε έξω από τον στάβλο όπου εργαζόταν, στο χωριό Ποταμιά της Θεσπρωτίας

Το ακέφαλο πτώμα 25χρονου Αλβανού βρέθηκε έξω από τον στάβλο όπου εργαζόταν, στο χωριό Ποταμιά της Θεσπρωτίας

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για παράνομες δοσοληψίες στην Αλβανία αποδίδει η Αστυνομία τη φρικιαστική δολοφονία νεαρού βοσκού, το ακέφαλο πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες το πρωί έξω από τη στάνη όπου εργαζόταν, στο χωριό Ποταμιά της Γλυκής, στη Θεσπρωτία. Ο 25χρονος Αλβανός εκτιμάται ότι αποκεφαλίστηκε με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου ενώ ήταν ζωντανός (!), αλλά έως χθες το βράδυ το κεφάλι του δεν είχε εντοπιστεί, παρά τις εκτενείς έρευνες της Αστυνομίας!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του στάβλου, στον οποίο ο νεαρός Μπλένταρ Τερπολάρι από την Κορυτσά είχε ζητήσει δουλειά πριν από περίπου δύο μήνες, βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα γύρω στις 7.30 χθες το πρωί. Στον χώρο αρχικά έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς και της Ασφάλειας από την Ηγουμενίτσα, μαζί με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τη Θεσσαλονίκη.

 «Επαγγελματική» δολοφονία

Οι Αρχές θεωρούν ότι η πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία ήταν «επαγγελματική» και αποκλείεται να έγινε από ένα άτομο. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο άτυχος Αλβανός αποκεφαλίστηκε μέσα στην καλύβα, ενώ κοιμόταν ή ήταν πεσμένος στα γόνατα! Ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης εκτιμά ότι αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης στο υπόλοιπο σώμα, στο οποίο δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή. Οσο για την τομή στον αυχένα, διαπίστωσε ότι έγινε με «χειρουργική» ακρίβεια!

albanos1
Οι δράστες φέρεται ότι έσυραν το ακέφαλο πτώμα έξω από το μαντρί. Ωστόσο, αποτελεί μυστήριο ο λόγος για τον οποίο πήραν μαζί τους ως «τρόπαιο» (;) το κομμένο κεφάλι, σε μια πράξη που δείχνει ιδιαίτερο μίσος. Μια εξήγηση είναι ότι το χρησιμοποίησαν για να αποδείξουν τον θάνατο του 25χρονου! Αυτό παραπέμπει στο ενδεχόμενο ο βοσκός να ήταν στόχος συμβολαίου θανάτου ή του του νόμου της εκδίκησης «Κανούν», της φοβερής αλβανικής βεντέτας, που επικρατεί κυρίως στη βόρεια Αλβανία. Πρόκειται για μια βάρβαρη μορφή εκδίκησης, που στοχοποιεί συγγενείς των εμπλεκομένων, και οι εκτελεστές δεν διστάζουν να σκοτώσουν εν ψυχρώ ακόμα και μικρά παιδιά!

Ο Μπλένταρ Τερπολάρι είχε έρθει στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες, ενδεχομένως για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ενώ φέρεται ότι είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης στην Αλβανία για αδικήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί. Μάλιστα, στο σώμα του υπήρχαν τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, και ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

egklima gliki1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος είχε εργαστεί και στο παρελθόν σε απομονωμένη κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ηπειρο, αλλά είχε απελαθεί και επέστρεψε κρυφά. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι ουδέποτε επισκέφτηκε κάποιο από τα καφενεία της περιοχής και δεν είχε αναπτύξει σχέσεις με κάποια από τις περίπου 20 οικογένειες Αλβανών που ζουν στα γύρω χωριά. Είναι χαρακτηριστικό ότι συγγενικό πρόσωπο του θύματος, που ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους αστυνομικούς, οι οποίοι εξέτασαν και άλλους συμπατριώτες του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δολοφόνων συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή και στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς εικάζεται ότι κινήθηκαν προς τα εκεί, με σκοπό να διαφύγουν στην Αλβανία. Εχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της αλβανικής αστυνομίας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...