Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μελαχροινή καλλονή στα χνάρια του «σκληρού» πατέρα της

Η 25χρονη Μπιάνκα Βαν Βάρενμπεργκ παράτησε την καριέρα του ηθοποιού, στράφηκε στις πολεμικές τέχνες και δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

Η 25χρονη Μπιάνκα Βαν Βάρενμπεργκ παράτησε την καριέρα του ηθοποιού, στράφηκε στις πολεμικές τέχνες και δηλώνει  έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

Οι πιθανοί μνηστήρες θα πρέπει να σκεφτούν καλά προτού πλησιάσουν την πανέμορφη Μπιάνκα Βαν Βάρενμπεργκ, καθώς η 25χρονη μελαχρινή καλλονή δεν είναι άλλη από την κόρη του διάσημου «σκληρού» της μεγάλης οθόνης Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και της πρώην bodybuilder Γκλάντις Πορτουγκίς.

Η ανερχόμενη ηθοποιός, αν και μέχρι το 2012 δήλωνε ότι θέλει να προσπαθήσει να καταξιωθεί μόνη της στον χώρο, χωρίς να χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που της δίνει αυτό.

Το Μπιάνκα Μπρι, που χρησιμοποιούσε αρχικά ως καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, αντικαταστάθηκε αρχικά από το Μπιάνκα Βαν Βάρενμπεργκ, που είναι το πραγματικό επίθετο του πατέρα της. Μάλιστα, προσφάτως άρχισε να βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες από την εντατική γυμναστική που κάνει, μέσα από το προφίλ της, ως Μπιάνκα Βαν Νταμ.

Εχοντας εμφανιστεί ήδη σε κάποιες ταινίες του πατέρα της αλλά και σε μερικές ακόμα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να στραφεί και στον χώρο του fitness εκμεταλλευόμενη τα καλά της γονίδια.

«Θέλω να δείξω στα μικρά κορίτσια και αγόρια ότι μπορείς να είσαι fit και θηλυκή. Οτι μπορείς να καθίσεις σταυροπόδι και μετά να κλοτσήσεις κ… ς με ωραίο, θηλυκό τρόπο.

Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου, που έκανε τις πολεμικές τέχνες mainstream στη δική μου γενιά» δήλωσε στη «New York Post», ομολογώντας παράλληλα ότι μικρή δήλωνε στους γονείς της ότι σιχαινόταν τις πολεμικές τέχνες. Οσο για τις σχέσεις της με τον πατέρα της σήμερα, αποκαλύπτει ότι πηγαίνουν συχνά μαζί στο γυμναστήριο για προπόνηση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...