Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η κουμπαριά έκλεισε μέσα στο… ουζερί

Εκλεισε η κουμπαριά και τα στεφάνια θα αλλάξει στο ζεύγος Παπαμιμίκου – Σαββίδη, που παντρεύεται το καλοκαίρι, η Γιούλη Στυλιανίδη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εκλεισε η κουμπαριά και τα στεφάνια θα αλλάξει στο ζεύγος Παπαμιμίκου – Σαββίδη, που παντρεύεται το καλοκαίρι, η Γιούλη Στυλιανίδη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το νυφικό deal έγινε στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στον περίφημο για τα ουζερί του πεζόδρομο της οδού Καλαποθάκη – πάντοτε μεταξύ τυριού και αχλαδιού!
Τα ζεύγη Παπαμιμίκου, Τζιτζικώστα, Στυλιανίδη και Φραντζή συνέφαγαν και εκεί ακριβώς αποφασίστηκε η κουμπαριά. Ο Ευριπίδης και η Γιούλη Στυλιανίδη, φίλοι εδώ και χρόνια του Ανδρέα Παπαμιμίκου, θα τον παντρέψουν με την ανιψιά του Ιβαν Σαββίδη, Σόνια.

(!)

img 3219
Σαν μέλισσες μαζεύτηκαν οι βουλευτές γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που έκανε εμφάνιση το βράδυ της ψηφοφορίας στο εντευκτήριο της Βουλής, κάτι που δεν το συνηθίζει. Εκτός του ότι οι δικοί του της Ν.Δ. διαγκωνίζονταν για το ποιος θα βρεθεί πλάι του, από μπροστά του πέρασαν και οι βουλευτές άλλων κομμάτων, που τον χαιρετούσαν με σεβασμό – ακόμη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος βρέθηκε εκεί την ίδια στιγμή. Ο Κώστας Καραμανλής (με το ωραίο του μαύρισμα, το οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια της πασχαλινής του απόδρασης με την οικογένεια στην Τοσκάνη) κάθισε αρκετή ώρα στο εντευκτήριο και ήταν ευγενής με όλους.

Τι υπήρχε στο κουτάκι;
Πρόταση γάμου στον πρωθυπουργό έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά;
Αυτό αναρωτήθηκαν όσοι είδαν το σχετικό ενσταντανέ εντός της Βουλής. Η ηθοποιός με τα μαύρα ρούχα και το κορακί φουντωτό μαλλί, αφού έτσι εμφανίζεται μονίμως, την ώρα που μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και του έδωσε ένα κουτάκι με λευκή κορδελίτσα, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν τα κοσμηματοπωλεία για τις βέρες και τα δαχτυλίδια. Ο πρωθυπουργός το πήρε γρήγορα και το έβαλε κάτω από το έδρανό του, εμφανώς αμήχανος για το περίεργο δωράκι! Αννα, πες αλεύρι… Η Περιστέρα σε γυρεύει!

Ο έρωτας δεν κρύβεται
Σαν να βλέπω μεγάλο έρωτα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ενωσης Κεντρώων. Ολοι άκουσαν την ομιλία του (πολύ) μαχητικού Βασίλη Λεβέντη, που στηρίζει αναφανδόν την κυβέρνηση. Οταν δε κατέβηκε από το βήμα, επιβεβαίωσε αυτή τη σχέση, χτυπώντας στην πλάτη με περίσσια άνεση τον πρωθυπουργό. Λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο γιος του, ο βουλευτής των κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, που πέρασε, χαιρέτησε τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει επίσης και τον εταίρο της συγκυβέρνησης Πάνο Καμμένο. Τι γίνεται, παιδιά; Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ε;

«Πετάει» το… πρωτάκι
Κόμμα χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει! Αυτό λένε με ένα στόμα στην Ενωση Κεντρώων για τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός τους Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος, αφού άφησε πίσω του το άγχος ως «πρωτάκι» στην πολιτική, τώρα «πετάει»! Οι προσκλήσεις για εμφανίσεις στα media σχεδόν αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο, και αυτό κάνει πολλούς να ζηλεύουν, ενώ και στο δελτίο καιρού έχει ακριβώς την ίδια επιτυχία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...