Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο «βασιλιάς του rock ‘n’ roll» ζει και κυνηγά εγκληματίες

Ο Ελβις Πρίσλεϊ σε ρόλο υπερήρωα σε τριλογία που θα προβληθεί από αμερικανικό δίκτυο

Ο «βασιλιάς» όχι μόνο ζει, αλλά βρίσκεται ανάμεσά μας και δίνει σκληρή μάχη για να παραδώσει στη Δικαιοσύνη τους εγκληματίες. Οχι φυσικά στην πραγματικότητα, αλλά στη δημιουργική 3ed34rf 3φαντασία σεναριογράφων, οι οποίοι ετοιμάζουν ταινία για λογαριασμό αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, με τον Ελβις Πρίσλεϊ ως υπερήρωα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πίσω από την τηλεταινία «Elvis Lives» κρύβονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών «Καρχαριοστρόβιλος», οι οποίοι μάλιστα σκοπεύουν να γυρίσουν τουλάχιστον μία τριλογία για τον «βασιλιά». Πρόκειται για την εταιρία παραγωγής Asylum, ενώ το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο AXS TV είναι αυτό που θα την προβάλλει στους τηλεθεατές.

Η ιδέα για την ταινία βασίζεται στις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Ελβις Πρίσλεϊ ζωντανό. Παράλληλα οι σεναριογράφοι αξιοποίησαν την απονομή τιμητικού σήματος της αστυνομίας στον Ελβις από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, στην τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, ο τραγουδιστής αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Εχοντας λυγίσει από την εξάρτηση από τα 3ed34rf 2ναρκωτικά και βλέποντας την καριέρα του να καταρρέει, σκηνοθετεί τον θάνατό του για να αναζητήσει λύτρωση, μέσω της βοήθειας στους συνανθρώπους του που τον χρειάζονται. Αρχίζει να συνεργάζεται με την αστυνομία για να ξεριζώσει το έγκλημα αλλά και για να προστατέψει την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επισήμως το «Elvis Lives», υπήρξαν προτάσεις από τηλεοπτικά δίκτυα σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο να αγοράσουν τα δικαιώματα προβολής. Οι παραγωγοί ελπίζουν ότι θα επαναλάβουν την επιτυχία του «Καρχαριοστρόβιλου» και ποντάρουν ιδιαίτερα στην αχανή αγορά της Κίνας, όπου το ενδιαφέρον είναι πολύ ζωηρό.

3ed34rf 1Οι fans του αρνούνται να πιστέψουν ότι πέθανε

Η απώλεια του «βασιλιά» ήταν τόσο μεγάλη, ώστε οι πιο φανατικοί θαυμαστές του αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι πέθανε στις 16 Αυγούστου του 1977, δίνοντας το έναυσμα για σειρά από θεωρίες συνωμοσίας, που τον θέλουν να σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι συνέχισε να τραγουδά φορώντας μάσκα, ταυτίζοντάς τον με τον Τζίμι «Οράιον» Ελις (φωτό), με τον οποίο είχε εντυπωσιακή ομοιότητα τόσο στη φωνή όσο και εμφανισιακά. Αλλοι ισχυρίστηκαν ότι ζούσε με το όνομα Τζον Μπάροους, ενός Αμερικανού ο οποίος του έμοιαζε και αγόρασε αεροπορικό εισιτήριο για το Μπουένος Αϊρες μία ημέρα μετά τον θάνατο του «βασιλιά». Κάποιο τον ήθελαν να αποσύρεται σε ράντσο ή να πέθανε το 1989, στην πτώση αεροπλάνου στη Βολιβία. Σύμφωνα με άλλη θεωρία, ζει σε πρόγραμμα προστασίας του FBI, αφότου το βοήθησε σε επιχείρηση κατά της μαφίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...