Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

«Ανακαίνιση» στο σπίτι του

ΠΑΟ: Ο Αλαφούζος παρουσίασε το πλάνο για εκσυγχρονισμό του «Απ. Νικολαΐδης»

Το όραμα για τη νέα Λεωφόρο παρουσίασε χθες ο Παναθηναϊκός. «Για τη συντριπτική πλειονότητα των Παναθηναϊκών σπίτι μας είναι η Λεωφόρος. Το γήπεδό μας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Ολοι μας θα βάλουμε πλάτη» τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος.

Οπως αναφέρθηκε, το έργο θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη, που θα αρχίσει μετά το καλοκαίρι, περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της οδού Τσόχα, που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 9-10-11, 14 σουίτες πάνω από τα καθίσματα της θύρας των επισήμων, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 8 και 12, όπου θα υπάρχουν χώροι εξυπηρέτησης των θεατών, ενώ θα γίνει ένα ριζικό… λίφτινγκ στον υπάρχοντα σκελετό και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. f45we46ryrdty«Για να γίνουν τα βασικά κομμάτια χρειαζόμαστε από 10.000.000 έως 15.000.000 ευρώ. Προφανώς ελπίζουμε πως θα μας δοθούν τα χρήματα (σ.σ.: 7.000.000 ευρώ) της Περιφέρειας, αλλά μόνο αυτά δεν φτάνουν. Του χρόνου θα ξεκινήσουμε όπως και να ’χει το δεύτερο κομμάτι των έργων» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού».

Δύο πύργοι

Η δεύτερη φάση των έργων, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2017, περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 2-3-4, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 1 και 5, πολυχώρο (μουσείο – εστιατόριο) πάνω από τη θύρα 7, νέο φωτισμό, ένα καινούργιο σκέπαστρο και εξωτερικό μεταλλικό κέλυφος που θα περικλείει όλο το γήπεδο. Κάθε φίλαθλος μπορεί πλέον να γίνει ο ίδιος χορηγός της νέας Λεωφόρου μέσω διάφορων πακέτων, που ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φθάνουν έως τα 4.000 ευρώ.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς, οι «πρεσβευτές» του έργου Αντώνης Αντωνιάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Δημήτρης Σαραβάκος, Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Σεμπαστιάν Λέτο, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Ξανθή Μυλωνά, όπως και ο Αντρέα Στραματσόνι. «Περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε στο νέο γήπεδο και θέλουμε να γράψουμε νέες στιγμές ιστορίας. Είναι ένα κίνητρο για εμάς» δήλωσε ο Ζέκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...