Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σάς κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος να πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν και, αν χρειαστεί, αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις. Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να δράσετε αμέσως αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές ανάγκες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έξυπνες διαβουλεύσεις βοηθούν στο να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Μην επιτρέπετε να αναβάλλονται εξαιτίας των άλλων τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σάς κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος. Διαμορφώστε τις καταστάσεις από τώρα, ώστε να δουλέψουν για εσάς αργότερα.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και μην είστε αιθεροβάμονες. Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στον δρόμο σας υπάρχουν και παγίδες. Ασχοληθείτε με μια οικογενειακή υπόθεση που σας έχει κουράσει για να βάλετε ένα τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πειράζει αν απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Δείξτε τα κρυφά ταλέντα σας και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως διά μαγείας θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας. Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχει σημασία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή υπό άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να χαράξετε νέα πορεία στην επαγγελματική πορεία σας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε στο εξής. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε πως η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα σημαντικό για την εξέλιξή σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις πέραν των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου ευνοούνται. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτάσεις θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό. Αξιοποιήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας, αντί να τον σπαταλάτε με ανούσιες και ανώφελες συζητήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...