Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Που χάθηκε η Φλώρα Θεοδώρου

►Η συνεργασία με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και η πρωτιά στο Eurovoice το 2010
►O γάμος με τον Δάντη, το πολύκροτο διαζύγιο και η δικαστική διαμάχη για το κοινό σπίτι τους

►Η συνεργασία με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και η πρωτιά στο Eurovoice το 2010
►O γάμος με τον Δάντη, το πολύκροτο διαζύγιο και η δικαστική διαμάχη για το κοινό σπίτι τους

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου, η οποία ήρθε από την Κύπρο στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 για να κάνει καριέρα, τα είχε όλα: εμφάνιση, φωνή, ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της γρήγορα, αφού συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, από τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Νότη Σφακιανάκη μέχρι τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αποθέωση που γνώρισε στις πίστες ήταν πρωτόγνωρη για μια νεοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, η οποία όμως κράτησε χαμηλό προφίλ. Η γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη έμελλε να αλλάξει τη ζωή της, τότε και σήμερα, αφού ο έρωτάς τους οδήγησε σε έναν λαμπερό γάμο αλλά και σε ένα πολύκροτο διαζύγιο.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εδώ και έξι χρόνια η Φλώρα δεν μένει πια στην Ελλάδα. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και επέστρεψε στη γενέτειρά της, όπου διατηρεί την επιχείρηση «TheoDor handmade» με χειροποίητα κεριά πολυτελείας και δώρα υψηλής αισθητικής. Είναι ερωτευμένη, ευτυχισμένη αλλά όχι και έτοιμη για το δεύτερο στεφάνι. Με το τραγούδι δεν ασχολείται πια. «Δουλεύω πολύ σκληρά για την εταιρία μου. Δεν γίνονται και τα δυο, προς το παρόν τουλάχιστον» αποκάλυψε στην «Espresso», τονίζοντας ότι αποφεύγει τις συνεντεύξεις.

Συμβόλαιο με δισκογραφική

Λίγο πριν από το «αντίο» στις πίστες, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατέκτησε την πρωτιά στον διαγωνισμό Eurovoice, όπου συμμετείχαν μεγάλα ονόματα από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή. Ο τελικός έγινε στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του 2010 και την παρουσίαση είχε αναλάβει η σέξι Πάμελα Αντερσον. Η ερμηνεύτρια, που εκπροσωπούσε την Κύπρο με το συγκρότημα The Secret, πήρε δικαίως την πρώτη θέση με το τραγούδι «In the arms of an angel», κερδίζοντας 100.000 ευρώ και συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρία. Τότε στις δηλώσεις της είχε αποκαλύψει και τα σχέδιά της. «Θέλω να ηρεμήσω. Να ξεκουραστώ και να γυρίσω εντελώς σελίδα στη ζωή μου. Να κάνω επιτέλους τους γονείς μου να χαμογελάσουν, γιατί έχουν περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που μου συνέβησαν». Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά που την είδαμε και στην ελληνική τηλεόραση, καθώς συμμετείχε στο μουσικό σόου του Mega «Just the 2 of us».

Η Φλώρα Θεοδώρου ασχολιόταν με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Μεγάλωσε, όπως λέει χαριτολογώντας, στα ωδεία! «Σπούδασα πιάνο, θεωρία και αρμονία, αλλά και ό,τι αφορά τη μουσική, ενώ ήμουν το κορίτσι που είχε συνήθως κάποιο ρολάκι σε σχολικές παραστάσεις και τραγουδούσε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα και έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, που ασχολήθηκε και εκείνος από μικρή ηλικία με τη μουσική. Εχει κάνει χρόνια κλασικό χορό και, αφού τελείωσε το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας και ενδυματολογία σε κολέγιο του Λονδίνου.

Επαγγελματικά ξεκίνησε το τραγούδι στην Ελλάδα. Το 2002 εμφανίστηκε στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Pension – sweet home», όμως το εισιτήριο για το Ταλίν της Εσθονίας εξασφάλισε τότε ο Μιχάλης Ρακιντζής με το «S.A.G.A.P.O.». Για εκείνη ήταν μια μοναδική εμπειρία, όπως δήλωσε τότε, κρατώντας τις καλές στιγμές της βραδιάς. Στην ολιγόχρονη καριέρα της έχει ξεχωρίσει δύο συνεργασίες που την έκαναν ιδιαίτερα περήφανη: με τον Τάκη Ζαχαράτο στη «Μέδουσα» και με τη Μαρινέλλα στην παράσταση «Φωνή από φως» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο CD single της με τίτλο «Γιατρέ μου!» και έναν χρόνο αργότερα το άλμπουμ με τίτλο «Σαν καραμέλα».

Η πενταετής σχέση της με τον Χρήστο Δάντη κατέληξε το 2007 στα σκαλιά του Δημαρχείου Βούλας με κουμπάρο τον Αγγελο Πυριόχο και αρκετοί καλλιτέχνες, όπως ο Πασχάλης Τερζής, η Ελενα Παπαρίζου και η Πέγκυ Ζήνα, τους ευχήθηκαν «βίο ανθόσπαρτο». Η Φλώρα κατά τη διάρκεια του γάμου τους έμεινε στη σκιά του συζύγου της και οι εμφανίσεις της στις πίστες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. «Ηταν δική μου επιλογή να αφήσω την καριέρα μου στην άκρη και να αφοσιωθώ στον Χρήστο και στο σπίτι μου. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει» είχε πει τότε.

Σχέση με καθηγητή

Σχεδόν δύο χρόνια μετά έπεσαν τίτλοι τέλους στην κοινή ζωή τους, ενώ παράλληλα ξεκινούσε μια σκληρή διαμάχη για το σπίτι που αγόρασαν μαζί όσον ήταν παντρεμένοι. Πρωτόδικα, όπως είχε αποφανθεί το δικαστήριο, ο Χρήστος Δάντης έπρεπε να καταβάλει στη Φλώρα τη μισή αξία του σπιτιού, η οποία ανερχόταν στο ποσό των 250.000 ευρώ. Ωστόσο, πέρυσι ο τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση ανακοπής της απόφασης, επικαλούμενος την οικονομική κρίση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η Φλώρα, η οποία ζει πλέον στην Κύπρο και εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, είναι πιο όμορφη, πιο ώριμη και πιο χαρούμενη από ποτέ! Κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κυπριακό site αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες ότι μοιράζεται τη ζωή της με τον γοητευτικό καθηγητή σχολείου Γιώργο Γεωργίου και ότι η σχέση τους είναι υπέροχη!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...