Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ποιος σκότωσε την όμορφη σεφ

Ο ιατροδικαστής που διόρισε η οικογένεια της άτυχης Σόνιας Αρμακόλα δεν συμφωνεί με την εκδοχή του τροχαίου δυστυχήματος με μηχανάκι σε δρόμο της Σκιάθου

Ο ιατροδικαστής που διόρισε η οικογένεια της άτυχης Σόνιας Αρμακόλα δεν συμφωνεί με την εκδοχή του τροχαίου δυστυχήματος με μηχανάκι σε δρόμο της Σκιάθου

Την άκρη του νήματος στο κουβάρι του μυστηριώδους θανάτου της 39χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο ψάχνουν οι συγγενείς της, οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι η όμορφη σεφ ήταν θύμα τροχαίου και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Τα στοιχεία που έχει η οικογένεια συνθέτουν ένα θρίλερ με αντιφάσεις σε μαρτυρικές καταθέσεις και ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και… εξαφανίσεις μαρτύρων! Κατά πληροφορίες, η 39χρονη είχε έντονο καβγά στο εστιατόριο όπου δούλευε, παραιτήθηκε και είχε βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στον f7Βόλο. Πάντως, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα, δεχόμενος ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα τροχαίου. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών της σεφ, που πιστεύουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2015.

«Κάτι περίεργο κρύβεται. Πάνε να κλείσουν το θέμα όπως όπως, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα» αποκάλυψε στην «Espresso» ο γαμπρός της 39χρονης, Κώστας Τσάκαλος. Για βιασύνη μιλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Χριστόφορος Γκλαβένος: «Πρέπει η Εισαγγελία να εξετάσει ενδελεχώς τη δικογραφία και να διατάξει περαιτέρω προανάκριση ή ανάκριση. Ηδη έχουμε απευθυνθεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και στο συμβούλιο Εφετών Λάρισας, ώστε να ανοίξει ο φάκελος».

Η 39χρονη με άλλη μία γυναίκα και δύο άνδρες φίλους της διασκέδασαν σε μπαράκι του νησιού κι έπειτα ξεκίνησαν για βραδινό μπάνιο σε παραλία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις της παρέας της, στη διαδρομή για την παραλία το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα και εκείνη φέρεται ότι χτύπησε στο αριστερό χέρι και το πόδι, όμως ανέβηκε πάλι και συνέχισαν τη διαδρομή. Λίγο αργότερα, η Σόνια έχασε τις αισθήσεις της.

Στην κατάθεσή του ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου φέρεται ότι υποστήριξε ότι η 39χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ, είχε έντονη υπνηλία αλλά όταν την ξυπνούσαν οι γιατροί, μιλούσε, οι νευρολογικές εξετάσεις ήταν φυσιολογικές, ενώ δεν διέγνωσε τραύματα στο κεφάλι. Στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως, διαπιστώθηκε ένα αιμάτωμα και ο κ. Τσάκαλος υποστηρίζει ότι η γυναίκα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι! «Υπάρχουν τρεις σημαντικοί μάρτυρες. Οσο και αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε» αποκαλύπτει.

f9 hristoforos gklavenosΗ οικογένεια ζήτησε και γνωμάτευση ειδικού ιατροδικαστή, ο οποίος επισημαίνει ότι δεν μπορεί να καταλήξει «σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι». Ομως, όπως προκύπτει από τη νεκροτομή που έκανε στις 21 Σεπτεμβρίου η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις που να ενισχύουν την εκδοχή του εγκλήματος: «Το περιγραφόμενο κάταγμα του κροταφικού οστού είναι συχνότερα οστική βλάβη κεφαλής σε πτώση εξ ιδίου ύψους στο αντίστοιχο πλάγιο του σώματος (…) Συνάδει δε απολύτως με τις παρεχόμενες πληροφορίες (πτώση από δίκυκλο όχημα κινούμενο σε χαμηλή ταχύτητα)».

Στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής εκ μέρους της οικογένειας Δημήτρης Γαλεντέρης υπογραμμίζει: «Η έκθεση της Αστυνομίας δεν αναφέρει καμία φθορά στην αριστερή πλευρά του δικύκλου.

«Καμία κάκωση»

Στο οδόστρωμα δεν αναγνωρίστηκε επίσης καμία φθορά (…) Η θανούσα δεν έφερε καμία ιδιαίτερη εξωτερική κάκωση στην αριστερή πλευρά του κορμού της και εγκαύματα τριβής στην αριστερή επιφάνεια του προσώπου και της κεφαλής της». Οσο για το κεφαλαιμάτωμα, αναφέρεται: «Αποτελεί μια κάκωση που εμφανίζεται κατόπιν πλήξης του κρανίου με θλων όργανο (…) Το πιθανότερο είναι να έχει δημιουργηθεί κατόπιν κάθετης πλήξης και όχι από γωνία».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...