Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε.

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε οι χαμένοι. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις, που σήμερα θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε ότι κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος γιατί δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο. Προσαρμοστείτε στον εργασιακό χώρο με κάποιους συνεργάτες που δεν σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε πριν να είναι πολύ αργά τι ακριβώς νιώθετε για τον σύντροφό σας και δείξτε το σε αυτόν έμπρακτα. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς, για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί, αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά. Καλύψτε το συντομότερο δυνατόν οικονομικές ατασθαλίες σας, προτού βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Οταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Μόνο εάν το θελήσετε εσείς, θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που θα είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσης. Θα σας φανεί περίεργο που δεν είχατε καταλάβει τόσο καιρό το παρασκήνιο που θα αρχίζει να αποκαλύπτεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές αποφάσεις σας. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε βήμα σας τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορεί να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε γιατί ξεκαθάρισε ό,τι δεν είχε νόημα και θέση στη ζωή σας. Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...