Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο πελαργός θα τους φέρει κοριτσάκι

Κοριτσάκι περιμένουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα, που με το καλό θα γίνουν γονείς τον Αύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Κοριτσάκι περιμένουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα, που με το καλό θα γίνουν γονείς τον Αύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι αυτός που θα αλλάξει τα στέφανα στον γάμο τους, ο οποίος θα γίνει αυτό το Σάββατο, με επτά μάρτυρες-κουμπάρες, δημοσιογράφους του Mega, να συνοδεύουν τη νύφη. Στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στο Πάρκο Ελευθερίας δεν έχει κληθεί κανένας πολιτικός. Μαύρη πέτρα στην πολιτική έριξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που ανοίγει πανιά για μπαμπάς!

(!)

dsfdsf

«Τσάκισε τα κοκ» ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης στην χθεσινή, τελευταία συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη. Είχε γενέθλια η συνάδελφός του Αννα Καραμανλή και κέρασε γλυκά κοκ τους τομεάρχες. Ενώ όλοι της ευχήθηκαν τρώγοντας ένα γλυκάκι, το πολύ δύο, ο εν λόγω βουλευτής τίμησε όλο το κουτάκι!

Ο γκαντέμης της Βουλής

Αναζητείται ο γκαντέμης του υπουργικού συμβουλίου που συνεκλήθη στη Βουλή. Οπως μάθαμε, η πενηντάλεπτη καθυστέρηση της έναρξης του οφειλόταν στην πλήρη καταστροφή που συνέβη σε τεχνικό επίπεδο. Χάλασε το ερκοντίσιον κι έβγαζε καυτό αέρα, ενώ την ίδια στιγμή κάηκαν και οι κονσόλες της ΕΡΤ που εξυπηρετούσαν την τετρακάμερη κάλυψη. Βραχυκύκλωσε ο πίνακας και μπλόκαραν τα πάντα. Χάος στην αίθουσα, με τους τεχνικούς να τρέχουν να προλάβουν και τον πρωθυπουργό στα κάγκελα.

*«Ο διαγραμμένος τη διαγραφή δεν τη φοβάται» λέει γελώντας στη στήλη μας ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν μαζί με άλλους δημοσιογράφους – βουλευτές να έχει αντιταχθεί στην κατάργηση του αγγελιοσήμου, υπό την απειλή της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ. Ο Σίμος έχει διαγραφεί από την Ενωση από το 2013, λόγω ΕΡΤ. «Η ψήφος μας δεν είναι επαγγελματική. Αφορά τους πολίτες που εκπροσωπούμε. Είναι λάθος να τίθεται θέμα διαγραφών σε τέτοιες περιπτώσεις» μας λέει ο βουλευτής.

Πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ;

Φτωχούλης ο Αλέξης Τσίπρας, μπροστά στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» που δόθηκαν χθες στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός, που έλεγε ότι επειδή νοικιάζει δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ, για το διαμερισματάκι του πλήρωσε; Ή ακόμη ανήκει στο κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, γιατί έτσι θέλω»; Ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης, το φυσάει. Συνδυάζει μέχρι στιγμής τέλεια το «λαός και Κολωνάκι»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...