Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Χάθηκε σαν αερικό στους διαδρόμους!

Λύνει και δένει στη Βουλή και ιδιαίτερα στο πρωθυπουργικό γραφείο ο Νίκος Καρανίκας

Λύνει και δένει στη Βουλή και ιδιαίτερα στο πρωθυπουργικό γραφείο ο Νίκος Καρανίκας (φωτό). Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα εθεάθη χθες να μιλάει χαμηλόφωνα επί μακρόν, κόβοντας βόλτες έξω από το εντευκτήριο του Κοινοβουλίου. Οταν συναντήσαμε τον… χαριτωμένο Νίκο, μόλις είχε βγει από το γραφείο του Τσίπρα και σαν αερικό χάθηκε στους διαδρόμους. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση που είχε ο ίδιος με την ηγεσία της ΑΧΕΠΑΝΣ. Οι Ελληνοαμερικανοί επισκέφθηκαν τον πρόεδρο Βούτση για να συζητήσουν μαζί του τόσο τα φλέγοντα ελληνικά ζητήματα όσο και τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

(!)

 new f2 2206839

Ανάπτυξη έψαχνε χθες βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής ο Αλέξης Τσίπρας, που μίλησε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου! Πας να πεις για ανάπτυξη, όταν βάζεις «τέλος διανυκτέρευσης» στους πελάτες των ξενοδοχείων; Αυτό αναρωτήθηκαν οι παριστάμενοι στην εκδήλωση και οι περισσότεροι σχολίαζαν ότι αν ισχύσει το μέτρο, θα αδειάσει τα ξενοδοχεία και θα γεμίσει τα παγκάκια δίπλα τους! Για τον τουρισμό που μονίμως ξελασπώνει τη χώρα, λοιπόν, τόλμησε και μίλησε ο πρωθυπουργός, που τους έστησε και λιγάκι. Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης από το βήμα της 24ης γενικής τακτικής συνέλευσης του συνδέσμου, που έκλεισε με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έχει ήδη εκφράσει τις ανησυχίες του για την αντοχή του τουρισμού στη φορολογική λαίλαπα.

Δύο ανέμελοι υπουργοί

Πολύ ύποπτο! Από πού έβγαιναν ή πού πήγαιναν προχθές, βράδυ Τετάρτης, οι δύο φίλοι υπουργοί, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς; Οι δυο τους, περί τις 9.20 το βράδυ, περπατούσαν ανέμελοι στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, στη Βασιλίσσης Σοφίας. Μάλιστα ο Γιώργος Κατρούγκαλος τη στιγμή που τον εντόπισε η στήλη μιλούσε στο κινητό του. Eκπληκτοι, οι περαστικοί τούς κοιτούσαν προσπαθώντας να καταλάβουν ποιοι είναι…

* Αποχαιρέτησε τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή Θόδωρος Ρουσόπουλος (φωτό). Ο Βασίλης Ρουσόπουλος, σε ηλικία 90 ετών, πλήρης ημερών, ευτύχισε να έχει δίπλα του την ύστατη στιγμή του τα πέντε από τα έξι παιδιά του.f3 2522762 Το έκτο, η αδελφή του πρώην υπουργού, ζει στον Καναδά. Ο «γιος του ταχυδρόμου», η περίφημη αυτή φράση που συνόδευσε την πολιτική καριέρα του Θοδωρή, έδειχνε την αγάπη που είχε ο ίδιος σε εκείνον. Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θόδωρος είπαν «αντίο» σε έναν ωραίο άνθρωπο χθες το μεσημέρι στην Καισαριανή.

Στην υγειά μας με μέτρα

Δεν θα αφήσει Σαββατοκύριακο για Σαββατοκύριακο ελεύθερο η κυβέρνηση. Τώρα αποφάσισαν να φέρουν τα μέτρα με τον έναν νόμο, όπως έχουν πει, στη γιορτή των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, 21 Μαΐου. Γιατί, πρόεδρε; Και όχι τίποτε άλλο, αλλά εκείνο το Σάββατο έχω εμφάνιση στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αντε, «στην υγειά μας»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...