Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Γάμος στη Μύκονο με απόβαση εφοπλιστών

Αν και το 2016 είναι έτος δίσεκτο, το νησί των ανέμων θα έχει και πάλι την τιμητική του, καθώς εκεί θα συμβούν τα πιο πολυσυζητημένα γαμήλια πάρτι.

Δεν νοείται ελληνικό καλοκαίρι χωρίς γάμους, χαρές και χρυσά κουφέτα. Αν και το 2016 είναι έτος δίσεκτο, το νησί των ανέμων θα έχει και πάλι την τιμητική του, καθώς εκεί θα συμβούν τα πιο πολυσυζητημένα γαμήλια πάρτι.

Εχουμε και λέμε: Αμέσως μετά την έκθεση Ποσειδώνια 2016, το κορυφαίο γεγονός της ελληνικής ναυτιλίας, πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και πάρα πολλά νέα παιδιά από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν το Σάββατο 25 Ιουνίου στη Μύκονο για τον ρομαντικό και χλιδάτο γάμο του νεαρού επιχειρηματία Χάρη Δασκαλάκη με την καλλονή Μαριλού Εδεν. Αν και το ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και είναι ξετρελαμένο με το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει, θα τελέσει τον θρησκευτικό γάμο του στο αγαπημένο του νησί (εκεί όπου ερωτεύτηκαν και η ωραία Μαριλού εργάστηκε για ένα διάστημα στο Λιμενικό Σώμα) και συγκεκριμένα στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους, καθώς ο γαμπρός φέρει το όνομα του αγίου. Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι με τους γονείς τους, το κοσμικότατο και πολύ αγαπητό ζεύγος της high society Βασίλη και Μελίνας Δασκαλάκη, θα παραθέσουν μεγάλη δεξίωση, που όμως θέλουν θα εξελιχθεί σε τρελό, νεανικό, νησιώτικο γλέντι.

Απόβαση σκαφών

Μεταξύ των προσκεκλημένων φημολογείται ότι θα είναι καλεσμένα τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά ονόματα του τόπου, όπως ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο επιστήθιος φίλος του Μπιλ Δασκαλάκη Δημήτρης Κοντομηνάς, στη θαλαμηγό του οποίου, «Quintessa», φιλοξενείται κάθε καλοκαίρι το ζεύγος Δασκαλάκη (μαζί πέρασαν και το Πάσχα στις Σπέτσες), οι οικογένειες Ευάγγελου Μυτιληναίου, Μύρωνα Τσατσάκη, Ευάγγελου Κωνσταντακάτου.

Η Μύκονος αναμένεται να βουλιάξει από σκάφη, καθώς την ίδια μέρα η κυρία της ναυτιλίας και πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ευγενία Χανδρή θα γιορτάσει σε πολύ πιο πριβέ κύκλο τον τρίτο γάμο της με τον Θεόδωρο Γιαννούση. Εκεί όμως που θα δοθεί το ρεσιτάλ χλιδής και τα πυροτεχνήματα θα κάνουν τη νύχτα μέρα είναι στο γαμήλιο μυκονιάτικο γλέντι του μοντέλου της Victoria’s Secret Ana Beatriz Barros, με τον billionaire γιο της Ελληνίδας Ντόρας Θεοδώρου και του Αιγύπτιου μεγιστάνα Hamid El Chiaty, Karim.

Ηδη πριν από λίγες ημέρες η μέλλουσα νύφη έκανε πρόβα νυφικού στην επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο, όπου στην κυριολεξία αποθεώθηκε στην πασαρέλα με το νυφικό της Σήλιας και τη χειροκρότησαν από τη Marie Chantal ως τον μέλλοντα σύζυγό της Karim.
Στο ίδιο σόου τα ονειρικά νυφικά της σχεδιάστριας θαύμασε και η Ναταλία Τσαβλίρη που ετοιμάζεται κι εκείνη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον νεαρό βιομήχανο Περικλή Βασιλόπουλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...