Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Bacelor για τον Γαβριήλ και τη Ράνια

Σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας ο γάμος τους! Πάρτι διαρκείας από τη δημοσιογράφο και δείπνο του Σακελλαρίδη με τους «κολλητούς»

Υστερα από ένα… πενθήμερο bachelorette party με τις φίλες της και ένα δείπνο μόνο για «κολλητούς» προχθές το βράδυ σε bar-restaurant στο Παγκράτι, σήμερα το πρωί η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύεται με πολιτικό γάμο σε μια τελετή που θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, παρουσία ελάχιστων συγγενών, φίλων αλλά και της… κορούλας τους, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα μέσα του καλοκαιριού! Η δημοσιογράφος του Mega που, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν φαίνεται να έχει πάρει κιλά, επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με υπέροχο ντεκολτέ, συνδυασμένο με φρέσκα λουλουδάκια στα μαλλιά, αντί για πέπλο, και χαμηλά παπούτσια, ώστε να αντέξει την ορθοστασία. Ο γαμπρός θα φορέσει κοστούμι χωρίς γραβάτα.

Η τελευταία πρόβα έγινε χθες και, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», η Ράνια έλαμπε από ευτυχία. Την τελευταία εβδομάδα, η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε στιγμές ξεκούρασης με τις φίλες της, που διοργάνωσαν ένα πάρτι διάρκειας πέντε ημερών.

Γλέντι σε ξενοδοχείο

Το… γλέντι ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου στο δωμάτιο πολύ γνωστού ξενοδοχείου στο Σούνιο, όπου η bride-to-be μαζί με τις κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου πέρασαν μια ήρεμη ημέρα τρώγοντας και κάνοντας beaute! Oι φίλες βρέθηκαν και τις επόμενες μέρες στα σπίτια τους περνώντας χαλαρά βράδια. Μάλιστα, η δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ, θέλοντας να έχει επαφή με την επικαιρότητα, παρακολουθούσε τη Βουλή, και μάλιστα, επειδή το γεγονός ήταν… αστείο, ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία της με φόντο την τηλεόραση και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη στο βήμα. Το βράδυ της Πέμπτης η νύφη ήταν καλεσμένη στο σπίτι της Εύας Αντωνοπούλου, η οποία μαγείρεψε για την κοριτσοπαρέα. 

Την ίδια στιγμή, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης οργάνωσε το δικό του bachelor party με φαγητό και ποτό στο bar-restaurant «Musique Cafe and more» στο Παγκράτι. Η επεξεργασμένη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media έδειχνε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο χαμογελαστό δίπλα στον επικεφαλής της καμπάνιας του για τον Δήμο της Αθήνας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Θόδωρο Μιχόπουλο, τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη και τον αρθογράφο Γιάννη Αλμπάνη.

Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού θα είναι επτά καλοί φίλοι τους: Οι δημοσιογράφοι Αλεξία Τασούλη και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαλέλης, η παρουσιάστρια του Σκάι Εύα Αντωνοπούλου και ο άνδρας της Παναγιώτης Αρκουμανέας, η δημοσιογράφος του Σκάι Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο σύζυγός της Γιάννης Πετρίδης, καθώς και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει μεγάλη δεξίωση για φίλους και συγγενείς στις 20.30 σε bar-restaurant που βρίσκεται στο Πάρκο Ελευθερίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...