Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Γραβάτα και βαρύ ζεϊμπέκικο για τον Γαβριήλ

Λαμπερή η εγκυμονούσα Ράνια μέσα στο εξώπλατο εντυπωσιακό νυφικό της στη σύντομη τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της Αθήνας

Αφού «ταλαιπώρησαν» δημοσιογράφους και φωτογράφους που τους περίμεναν από νωρίς το Σάββατο έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, για να εμφανιστούν στις 7 το απόγευμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

4d34twert 1Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η δημοσιογράφος του Μega ένωσαν τις ζωές τους και επίσημα -αφού, ως γνωστόν, είναι μαζί από το 2014-, περιμένοντας τώρα τον ερχομό της κόρης τους.

Η λαμπερή -και εγκυμονούσα- νύφη και ο γαμπρός έφτασαν στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά με το ίδιο αυτοκίνητο και τα φλας και οι κάμερες έπεσαν πάνω τους. Ωστόσο το ζευγάρι δεν θέλησε, ακόμη και μετά το τέλος της τελετής και στη δεξίωση, να κάνει δηλώσεις.

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε η όμορφη νύφη, που φορούσε ιβουάρ μάξι νυφική δημιουργία της Kathy Heyndels σε μίνιμαλ γραμμή, με ανοιχτή πλάτη στολισμένη με βολάν, καθώς και nude πέδιλα. Επέλεξε να κρατήσει τα μαλλιά της ίσια, με τα μισά πιασμένα πάνω, ένα λουκ που συμπληρωνόταν από μακρύ αραχνοΰφαντο πέπλο και επιμελήθηκε η Αθηνά Κορώση.

Οσο για το μακιγιάζ της -σε φυσικές αποχρώσεις-, το είχε επιμεληθεί επαγγελματίας που εργάζεται στο Mega. Στα χέρια της κρατούσε ένα μπουκέτο με λευκές παιώνιες. Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός, ο οποίος -κόντρα σε παλαιότερες στιλιστικές επιλογές του- φόρεσε γραβάτα μαζί με το σκούρο μπλε γαμπριάτικο κοστούμι του.

Μάρτυρες

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης με μια ομάδα επτά μαρτύρων. Επρόκειτο για την Αλεξία Τασούλη και τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαλέλη, την Εύα Αντωνοπούλου και τον άνδρα της Παναγιώτη Αρκουμανέα, την Κατερίνα Χριστοφιλίδου και τον σύζυγό της Γιάννη Πετρίδη, καθώς και τον Πέτρο Μωραΐτη.

Η τελετή δεν κράτησε περισσότερο από δέκα λεπτά και αμέσως μετά το τέλος της ο δήμαρχος ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον». «Με χαρά τέλεσα τον γάμο του κυρίου Σακελλαρίδη, που στις εκλογές του 2014 είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω το ήθος και τον χαρακτήρα του» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καμίνης.

Οι μπομπονιέρες είχαν τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 60 άτομα.

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΡΟΖΑ» 

Ενα από τα πιο επιβλητικά ζεϊμπέκικα, τη «Ρόζα», που φέρει τις υπογραφές του Θάνου Μικρούτσικου στη μουσική και του Αλκη Αλκαίου στους στίχους και ερμήνευσε με πάθος ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος, χόρεψε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε, σε γνωστό bar-restaurant στο Πάρκο Ελευθερίας.

4d34twert 2

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, που τον Νοέμβριο του 2015 παραιτήθηκε από τα βουλευτικά του καθήκοντα, καθώς διαφωνούσε με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των καλεσμένων που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του. Ωστόσο, το τραγούδι που επέλεξε το ζευγάρι να χορέψει ήταν το «At last», που ερμήνευε με τη βελούδινη φωνή της η Ετα Τζέιμς.

Κάποια άλλη στιγμή πάντως ο Γαβριήλ και η Ράνια, η οποία λόγω εγκυμοσύνης αρκέστηκε σε… slow κινήσεις, χόρεψαν σαν μπλουζ (!) το κομμάτι των Ημισκουμπρίων «Πάμε όλη μαζί σε μια παραλία».

4d34twert 3Η νυφική ανθοδέσμη, πάντως, δεν πετάχτηκε στις single φίλες της Ράνιας, αλλά η ίδια επέλεξε να τη δώσει σε μια από τις κολλητές της.

Συγκινημένη η γιαγιά του πρώην στενού συνεργάτη του Τσίπρα

Ακρως συγκινημένος εμφανίστηκε ο νονός της Ράνιας Τζίμα Νίκος Μιχαηλίδης, ο οποίος υποδέχτηκε το ζευγάρι όταν έφτασε στο δημαρχείο. Μάλιστα η δημοσιογράφος έπεσε στην αγκαλιά του και όλοι τότε αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο συγκεκριμένος άνδρας. Ο ίδιος, μετά την τελετή, θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για να εκφράσει την αγάπη του στους νεονύμφους, τη χαρά του για το ευτυχές γεγονός, αλλά και για το μωρό που περιμένουν. Στην ίδια ευχάριστη θέση ήταν και η γλυκύτατη γιαγιά του Γαβριήλ, η οποία κατά την είσοδό της στο bar-restaurant, όπου έγινε η δεξίωση, είπε ότι περιμένουν με αγωνία το κοριτσάκι του ζευγαριού, που για εκείνη είναι το δεύτερο δισέγγονο.

Στο γαμήλιο πάρτι παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θόδωρος Μιχόπουλος, ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...