Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα «μηνύματα» από τις τελευταίες φωτογραφίες του Παντελίδη

Το κατώφλι της Τροχαίας Ελληνικού, η οποία διενεργεί προανάκριση για το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες τα πρόσωπα με τα οποία ο τραγουδιστής πέρασε τις τελευταίες ώρες…

Το κατώφλι της Τροχαίας Ελληνικού, η οποία διενεργεί προανάκριση για το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες τα πρόσωπα με τα οποία ο τραγουδιστής πέρασε τις τελευταίες ώρες, προτού μπει με τις δύο φίλες του στο μαύρο τζιπ.

Η παρέα της τσόχας, που βρισκόταν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας, θα κληθεί να καταθέσει στους αστυνομικούς για το τι συνέβη τα ξημερώματα προτού ο 31χρονος τραγουδιστής, η Φρόσω Κυριακού και η Μίνα Αρναούτη σηκωθούν από το στρογγυλό τραπέζι.

rf34fw34fwerf 1Ολα τα μέλη της παρέας που έπαιζαν χαρτιά εντόπισε η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, η οποία φέρεται ότι εκτιμά πως οι καταθέσεις τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ρίξουν φως στα γεγονότα που προηγήθηκαν του δυστυχήματος στον δρόμο που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αποκαλύψεις

Οι φωτογραφίες από τις τελευταίες ώρες του άτυχου τραγουδιστή στο διαμέρισμα της Γλυφάδας, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κουβαλούν μηνύματα και αποκαλύπτουν ότι και οι δύο κοπέλες (συνεπιβάτιδες στο μοιραίο SUV) βρίσκονταν δίπλα στον 31χρονο, παρακολουθώντας το παιχνίδι με τις μάρκες και τα τραπουλόχαρτα.

Η 21χρονη Φρόσω εμφανίζεται να κάθεται στο τραπέζι στα δεξιά του Παντελή Παντελίδη, ενώ η 30χρονη Μίνα από την άλλη πλευρά.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με όσα φέρεται ότι κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη κουβέντα της με τους αστυνομικούς, δυόμισι μήνες μετά το τροχαίο, η νεαρή φέρεται ότι είπε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ, καθώς βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο με τη Φρόσω!

rf34fw34fwerf 2Πάντως, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Λυκούδη, δικηγόρο της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελίδη, «η υπόθεση δεν κλείνει με τις καταθέσεις των δύο κοριτσιών, αντιθέτως τώρα ανοίγει».

Τις επόμενες ημέρες, εκτός από τις καταθέσεις όσων βρέθηκαν τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου στο διαμέρισμα της Γλυφάδας, αναμένονται και τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων που έχει διορίσει η οικογένεια του τραγουδιστή, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Ραυτογιάννης, Αναστάσιος Δέδες και Φίλιππος Κουτσάφτης.

rf34fw34fwerf 3Η «Espresso» επικοινώνησε με τον συνήγορο της 30χρονης, Ιωάννη Κωλέττη, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και αντικρούουν όσα φέρεται ότι υποστήριξε η εντολέας του.

Στο μεταξύ, η Μίνα, η οποία έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή της στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, επανήλθε το Σάββατο στα social media.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε τα λόγια του Τσαρλς Μπουκόφσκι: «Πρέπει να χάσεις το κορίτσι πριν βρεις το θάρρος να της εξηγήσεις. Και πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές, πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις».

Tattoo με τα μάτια του αδελφού του!

Με κάθε τρόπο θέλει να κρατήσει κοντά του τον αγαπημένο αδελφό του ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, γι’ αυτό και έκανε άλλο ένα τατουάζ στο αριστερό χέρι του. Ο αδελφός του Παντελή, που έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα σε παράδρομο της Βουλιαγμένης, εκτός από το μικρόφωνο που είχε κάνει αρχικά αλλά και τα αρχικά-σήμα κατατεθέν του τραγουδιστή, αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερα: ζήτησε από τον tattoo artist Βασίλη Moral να του «χτυπήσει» στον πήχη του αριστερού χεριού του τα μάτια του Παντέλου. Ετσι κι έγινε και το αποτέλεσμα αποκαλύφθηκε μέσα από τη σελίδα του Τριαντάφυλλου στο facebook. 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...