Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πήρε μέρος και σε αληθινό μαραθώνιο

Τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. αθλητικό τύπο δεν τον λες, αν και έτρεξε μαραθωνίους στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων όντας υπουργός!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. αθλητικό τύπο δεν τον λες, αν και έτρεξε μαραθωνίους στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων όντας υπουργός! Ο λόγος για τον Χρήστο Σταϊκούρα, που αποφάσισε να τρέξει σε αληθινό μαραθώνιο στη Λαμία, πόλη καταγωγής του, μαζί με την κόρη του. Το πρωί του Σαββάτου ήταν στο Λουτράκι, όπου μίλησε για το αγαπημένο του θέμα, την οικονομία, και το απόγευμα στη Λαμία για τρέξιμο. «Παντού απαιτούνται αντοχές» λέει ο ίδιος και έχει δίκιο, αρκεί να χαθεί η κοιλίτσα λίγο, Χρήστο μου, για να ανέβουν κι οι αντοχές!

(!)
sel 8 afisa

Απαιχτος ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και μπράβο του. Την Παρασκευή το πρωί τέλεσε θεία λειτουργία για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, που άρχισαν σήμερα. Η λειτουργία έγινε στην Παναγιά τη Φανερωμένη, φυσικά στο Περιστέρι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ίδιο απόγευμα έκανε και παράκληση, ενώ κάλεσε και τους τοπικούς βουλευτές να προσευχηθούν όλοι μαζί για τα παιδιά. Κορυφαίο όλων όμως είναι η αφίσα που έβγαλε, προκειμένου να γνωστοποιήσει στους δημότες του τη λειτουργία. Και ύστερα οι συνάδελφοί του αναρωτιούνται πώς είναι να είσαι «αιώνιος δήμαρχος»! «Κάν’ το όπως ο Παχατουρίδης» είναι η απάντηση!

Για ουζάκι στη Δροσιά
Τι έλεγαν οι δύο «κόκκινες κυρίες» σε ουζερί στη Δροσιά; Αλέκα Παπαρήγα και Λιάνα Κανέλλη έπιναν μαζί το ουζάκι τους στην «Κλεψύδρα» του Κώστα Καρανάνου, έτρωγαν φρέσκο ψάρι, από την Εύβοια ορμώμενο, και συζητούσαν για το τι ακολουθεί τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Αλλωστε το ΚΚΕ τι θέλει;.. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τη γωνίτσα του στη Βουλή!

sel 8 diamantopoulou*Ομάδα Εθνικής Ανασυγκρότησης προτείνει η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου για να σωθεί η χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε από το βήμα του 4ου Συνεδρίου της Δράσης. «Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα και όχι η ιδεολογία μου, όχι η Δεξιά, όχι η Αριστερά ούτε το Κέντρο» τόνισε με έμφαση η Αννα, για να τα ακούει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ήταν από κάτω και στην ίδια εκδήλωση.
 

Για να μαζέψει τη ζημιά
Ο ένας σβήνει κι ο άλλος γράφει. Ο Κυριάκος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε στο Προεδρικό να μαζέψει τη ζημιά! Συνάντηση είχε με τον Προκόπη λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη και μεταξύ τυρού και αχλαδίου τα είπαν, όπως τον παλιό καλό καιρό…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...