Ευαίσθητο «Αλ τσαντίρι νιουζ»

Ο Λαζόπουλος ενώνει τη φωνή του με της Ρομπόλη και το σόου θα μεταδοθεί και στη νοηματική

Η ερχόμενη Τρίτη ανήκει στον Λάκη Λαζόπουλο όχι μόνο επειδή έρχεται με νέο υλικό για τη σατιρική εκπομπή του, αλλά και επειδή θα παρουσιάσει κάτι πρωτόγνωρο -και δύσκολο- για ένα ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Στις 17 Μαΐου στις 21.00 στον Alpha, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» έρχεται live για άλλη μία φορά από το θέατρο «Βέμπο». Ο ηθοποιός ετοιμάζει μια εκπομπή που αναμένεται να συζητηθεί όχι μόνο λόγω της θεματολογίας της, η οποία ωστόσο δεν θα ξεφύγει από το γνώριμο ύφος της, αλλά και για το μεγάλο στοίχημα που βάζει, ενώνοντας τη… φωνή του με αυτή της Σοφίας Ρομπόλη.

Ο Λάκης, θέλοντας να δείξει για άλλη μία φορά την ευαίσθητη πλευρά του, θα συνδεθεί ζωντανά με την υπεύθυνη για το νοηματικό δελτίο του Alpha, ώστε να δώσει την ευκαιρία στα άτομα με προβλήματα ακοής να παρακολουθήσουν το «Τσαντίρι» καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του και να δουν την επικαιρότητα από μια άλλη σκοπιά, εκείνη της σάτιρας.

Πολύτιμοι συνεργάτες σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι οι τεχνικοί, οι οποίοι θα πρέπει να συντονίσουν τον Λάκη που θα βρίσκεται στο «Βέμπο» με τη Σοφία, η οποία θα βγει live από τα στούντιο του καναλιού, μεταφράζοντας στη νοηματική τα λόγια του ηθοποιού.

Πρόβες και δοκιμές

Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή, με τον βαθμό τεχνικής δυσκολίας να είναι υψηλός.

Ωστόσο νωρίτερα ο Λάκης Λαζόπουλος και η Σοφία Ρομπόλη μαζί με τους τεχνικούς θα κάνουν τις απαραίτητες πρόβες και δοκιμές, ώστε την ερχόμενη Τρίτη να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις συνδέσεις τους.

Να πούμε ότι το «Τσαντίρι» θα μεταδοθεί απευθείας και μέσω της ιστοσελίδας www.altsantiri.gr, για εκείνους που δεν θα έχουν μπροστά τους τηλεοπτική οθόνη, αλλά θα διαθέτουν υπολογιστή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ