Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Sex Factor»: Ολοι έτοιμοι για χρήμα και καριέρα

Κάποιοι άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν 1.000.000 δολάρια (885.000 ευρώ). Ακόμη και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πορνοστάρ της Αμερικής.

Κάποιοι άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν 1.000.000 δολάρια (885.000 ευρώ). Ακόμη και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πορνοστάρ της Αμερικής.
Το talent show «The Sex Factor» βασίζεται στα δημοφιλή concept διαγωνισμών τραγουδιού «The X-Factor», «The Voice» και «American Idol», με τη διαφορά ότι οι παίχτες… βογκάνε αντί να τραγουδάνε και επιδίδονται σε ερωτικά… ακροβατικά αντί για χορευτικά. Το νέο ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου, όχι στην prime time ζώνη τηλεοπτικού καναλιού φυσικά, αλλά στα site Xhamster.com και SexFactor.com, λόγω του «ροζ» περιεχομένου του.

Οι οκτώ γυναίκες και οι οκτώ άντρες θα διδάσκονται τεχνικές σεξ και υποκριτικής, ενώ θα κληθούν να συμμετάσχουν σε σειρά δύσκολων, hardcore προκλήσεων. Στο τέλος του κύκλου των 10 επεισοδίων ένας άνδρας και μια γυναίκα θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο και μαζί το δικαίωμα να αποκαλούν τους εαυτούς τους πορνοστάρ.

Η Ασα Ακίρα

Παρουσιάστρια του σόου θα είναι η διάσημη πορνοστάρ Ασα Ακίρα, ενώ στους μέντορες, κριτές και καθηγητές των παιχτών περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, όπως η Λέξι Μπελ, η Τόρι Μπλακ, η Ρεμάι Λακρουά και ο Κίραν Λι, ο οποίος φέρεται ότι έχει ασφαλίσει το πέος του αντί 885.000 ευρώ. «Το σόου δεν είναι ένα τυπικό πορνό. Είναι υψηλής ποιότητας reality ψυχαγωγίας, που μπορεί να παρακολουθηθεί από ζευγάρια, φοιτητές και καλούς φίλους σε συνήθεις οικογενειακές συγκεντρώσεις» εξηγεί ο δημιουργός και παραγωγός του «The Sex Factor» Μπάντι Ρούμπεν, επισημαίνοντας ότι η σειρά επεισοδίων θα ακολουθήσει τη λογική άλλων talent shows, ξεκινώντας από τη διαδικασία των οντισιόν. Στις τελευταίες έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ακόμα και ζευγάρια, ωστόσο κανένα δεν κατάφερε να προκληθεί στην τελική φάση. «Θα μου άρεσε πολύ αν ένα ζευγάρι γνωριζόταν και ερωτευόταν στη διάρκεια του σόου» προσθέτει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...