Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα.

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά να αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σχέσεις σας, που είναι πολύτιμες για εσάς. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούργιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν. Δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει βελτίωση στον εργασιακό χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία δεν έχετε λύσει ακόμα με τον σύντροφό σας, γιατί παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας. Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές συνήθειές σας την κάνουν ακόμα δυσκολότερη. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές απαιτήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια, πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά να αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο.Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σχέσεις σας, που είναι πολύτιμες για εσάς.Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούργιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν.Δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα.Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει βελτίωση στον εργασιακό χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας.Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία δεν έχετε λύσει ακόμα με τον σύντροφό σας, γιατί παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας.Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές συνήθειές σας την κάνουν ακόμα δυσκολότερη.Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά.Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές απαιτήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια, πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα.Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας.Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...