Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Παλικάρι» ο ΠΑΟΚ για σεντόνι

Ο «Δικέφαλος», αν και έπαιζε με δέκα από το 20΄, πήρε βαθμό στη Λεωφόρο και παρέμεινε πρώτος

Ορθιος στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, αποδεικνύοντας ότι δεν τον ζαλίζει η… κορυφή, έμεινε χθες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στα πλέι οωφ χωρίς νίκη και έχουν χάσει το προβάδισμα που είχαν στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 4 βαθμούς, έχοντας ως συγκάτοικο τους «πρασίνους», που δεν κατάφεραν χθες να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους. q5t65trtyysfdΟ Τζιόλης αντίκρισε, σωστά από τον Κύζα, απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στον Ζέκα στο 20ό λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη αποβολή στην καριέρα του 31χρονου μέσου, με την προηγούμενη να είναι πριν από 11 χρόνια και 4 μήνες.

Συγκεκριμένα, ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ουντινέζε για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA (ο «Ιστορικός» είχε κερδίσει με 3-1).

Προηγήθηκε με Μπεργκ

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο συνήθης ύποπτος Μάρκους Μπεργκ, με ωραίο διαγώνιο σουτ, ύστερα από πάσα του Λέτο, στο 46ο λεπτό.

Με αυτό το τέρμα ο Σουηδός φορ έφτασε τα 48 με την πράσινη φανέλα, ξεπερνώντας τον Σισέ στη λίστα με τους σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Α΄ Εθνική. Η «απάντηση», ώστοσο, των «ασπρόμαυρων» ήταν άμεση. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ο Χάρης Χαρίσης, με πανέμορφο σουτ από τα πλάγια της περιοχής.

Μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει το τρίποντο στον Παναθηναϊκό είχε στο 77΄ο Μπεργκ, με το σουτ να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου. Υστερα από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, η υπόθεση πρώτη θέση δυσκολεύει για την ομάδα του Στραματσόνι, ενώ αντίθετα εκείνη του Ιβιτς μπορεί να ονειρεύεται.

Σημειώνεται ότι το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ΑΕΚ – Πανιώνιος, αναβλήθηκε λόγω του ορισμού του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Κουτρουμπής (78′ Καλτσάς), Λαγός, Αμπέντ (60′ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μακ (60′ Ζάιρο) (68′ Σκόνδρας), Ροντρίγκες (79′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Κ17 ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ «ΑΕΤΟΙ»

Κατακτητές της κορυφής οι έφηβοι του ΠΑΟΚ, μια και νίκησαν με σκορ 2-1 την Ξάνθη και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ17 της Super League! Ηταν μια μεγάλη βραδιά και μια χρυσή σελίδα για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Και όχι μόνο. 
Ηταν ο πρώτος τίτλος της προπονητικής καριέρας του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είχε το τιμόνι από το… μέλλον του «Δικεφάλου». Ο Πάμπλο έζησε έντονα τον τελικό, αφού ουκ ολίγες φορές σηκώθηκε από τον πάγκο, θέλοντας να εμψυχώσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, και στο τέλος συμμετείχε ενεργά και αυτός στα επινίκια της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης, δεν έκρυψε τη χαρά του για την… κούπα. «Το νέο αίμα του ΠΑΟΚ δεν μας απογοητεύει ποτέ! Παρακολουθώντας τις προσπάθειές τους για την κατάκτηση του τίτλου, ένιωσα υπερηφάνεια και χαρά! Αξίζουν στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές πολλά συγχαρητήρια. Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά αυτά θα εκπροσωπήσουν στο μέλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ιδανικά του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

tr34tr34t34Αποδοκιμασίες για «Στράμα», αποθέωση για Ζιλμπέρτο Σίλβα 

Με αποδοκιμασίες από την εξέδρα αποχώρησε για τα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ ο κόουτς του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δήλωσε: «Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα. Ξέρουμε πώς να το κάνουμε». Πάντως, η παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη Λεωφόρο προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του «Τριφυλλιού», που τον αποθέωσαν.

Ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα, ήρθε συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη του και μάνατζερ ποδοσφαιριστών στη «χώρα του καφέ» Φάμπιο Μέλο, καθώς αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο «Τριφύλλι». «Εχω την ίδια διάθεση να πετύχω με αυτή που είχα όταν ήρθα στην ομάδα και ως παίκτης. Εχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικό πρότζεκτ και μπορούμε να πάμε πολύ καλά τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο 39χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Στον ΠΑΟΚ ο Ιβιτς, που όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον Ζάιρο λόγω θλάσης, δήλωσε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι δίκαιο που δεν θα παίξουμε όλοι τις ίδιες μέρες και ώρες».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...