Επώδυνα μέτρα σε συνεδρίαση-express

Αρον άρον θα ψηφιστούν τα «επώδυνα» μέτρα στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, μια και ο πρωθυπουργός στις 7 πετάει για Τουρκία

Αρον άρον θα ψηφιστούν τα «επώδυνα» μέτρα στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, μια και ο πρωθυπουργός στις 7 πετάει για Τουρκία. Την επίσπευση των διαδικασιών συζήτησαν χθες στη διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή. Ετσι, λοιπόν, Πέμπτη και Παρασκευή το νομοσχέδιο εισέρχεται στις επιτροπές, το Σάββατο στην Ολομέλεια και το απόγευμα της Κυριακής ψηφίζεται. Εντονα διαμαρτυρήθηκε στη διάσκεψη ο βουλευτής τη Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκης για την ανακοίνωση που έγινε από τον πρόεδρο της Βουλής, ότι στην ίδια συνεδρίαση θα φέρουν και το θέμα του χρέους! «Πριν από το Εurogroup της 24ης Μαΐου, τι θα φέρουν για το χρέος; Αυτοί που δεν δέχτηκαν υπό αίρεση τον “κόφτη” θα δεχτούν νομοθετικά υπό αίρεση το χρέος;» αναρωτήθηκε μιλώντας στη στήλη μας ο κ. Τραγάκης.

(!)

abramopoulos

Στο πανέμορφο, παραθαλάσσιο χωριουδάκι Μπούκα Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε για λίγο ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο επίτροπος, πηγαίνοντας προς Γιάννενα, σταμάτησε να δει τον φίλο του, δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, στην Μπούκα. Παλιές φιλίες από την εποχή που οι δύο άνδρες συνυπήρχαν στην ΚΕΔΚΕ και «μαγείρευαν» τον «Καποδίστρια». Κάθισαν για φαγητό στην ταβέρνα Φάρος και οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον επίτροπο. Η Αμφιλοχία είναι αγαπημένη πόλη του κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος συχνά πυκνά βρίσκεται εκεί, και μάλιστα έχει επισκεφθεί και τη Μονή Ρέθα της περιοχής. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν μαζί με τον πρώην δήμαρχο Πόρου Σπύρο Σπυρίδωνα.

Οι αποκαλύψεις Πάντζα

Αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στο Μεσολόγγι, όταν εγκαινίασε λίγες μέρες πριν το σπίτι του Χαρίλαου Τρικούπη, που ο ίδιος αγωνίστηκε να γίνει μουσείο.sel 8 pantzas Αυτή είναι η άγνωστη δράση του γνωστού ηθοποιού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, που κρύβει και ακόμη μία, πιο άγνωστη ζωή. Το 1941, στον καιρό της Κατοχής, ένας θείος του που ζούσε στο Μεσολόγγι τον πήρε από το Παγκράτι όπου γεννήθηκε και τον μεγάλωσε κοντά του, για να μην πεινάει και να είναι ασφαλής. Κι αυτό γιατί ο πατέρας του ηθοποιού ήταν στο ΕΑΜ και έκανε 18 χρόνια εξορία. Τιμής ένεκεν, λοιπόν, για την αγαπημένη του πατρίδα, ο ίδιος φρόντισε μέσα από την ιδιότητά του ως προέδρου της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής να στηρίξει την αποκατάσταση του σπιτιού της οικογένειας Τρικούπη.

Αμανάτι τα… άλογα

Στολίστηκαν, κουρεύτηκαν, βρήκαν ωραίους αναβάτες, αλλά έμειναν… αμανάτι τα άλογα της Κομοτηνής, που επρόκειτο να παρελάσουν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα Ελευθέρια της Θράκης. Κρίθηκε ότι για λόγους ασφαλείας ο Ιππικός Ομιλος Κομοτηνής δεν θα δει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Κρίμα, γιατί τα αλογάκια ήταν… ετοιμοπόλεμα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ