Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Θεός λυπήθηκε τον Πίου

Με την ίδια ευκολία που σκόραρε στην τηλεοπτική διαφήμιση πέτυχε να πείσει το δικαστήριο να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής του ο «Πίου, το μαύρο πιστόλι»!

Με την ίδια ευκολία που σκόραρε στην τηλεοπτική διαφήμιση πέτυχε να πείσει το δικαστήριο να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής του ο «Πίου, το μαύρο πιστόλι»! Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος ως το Εφετείο, παρά την καταδίκη του σε κάθειρξη 10 ετών για τα 58 «αβγά» ηρωίνης, βάρους σχεδόν 1,3 κιλού, που είχε καταπιεί τον Ιούλιο του 2015.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Ο Θεός που του έδινε δύναμη μέσα στο κελί της φυλακής, όπως αποκάλυψε ο Νιγηριανός σε αποκλειστική συνέντευξή του στην «Espresso», προτού καθίσει στο εδώλιο, τον λυπήθηκε! Ο 38χρονος Ιζουάνα Τζόελ Ανίνο, το μεταγραφικό απόκτημα του προέδρου «Αγαπούλα» από τη… Φαναρμπαχτσέ (ύστερα από «σκάουτινγκ» στα… φανάρια!), έκανε μαγική «ντρίμπλα» και γλίτωσε τη μέγιστη ποινή των 20 ετών. jhr67htj86j8Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών (ο εισαγγελέας πρότεινε οκτώ έτη) και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Εφεση

Μάλιστα, πέτυχε η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν και το δικαστήριο είχε απορρίψει τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, που ζήτησε να αναγνωριστούν. Αρα, τις επόμενες μέρες, ο… γκολτζής από την «ποδοσφαιρομάνα Ουλιαλάμπε» θα αναπνέει και πάλι αέρα ελευθερίας (ως την εκδίκασή της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό) και θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το σενάριο που γράφει για να γυρίσει ταινία με θέμα τη ζωή του! Ο τηλεοπτικός μπαλαδόρος κέρδισε την προσοχή του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων από τη στιγμή που κάθισε στο εδώλιο. Μάλιστα, όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο εισαγγελέας, δεν έχασε ευκαιρία να αστειευτεί.

«Ηρθε για να παίξει ποδόσφαιρο κι έπαιξε στη διαφήμιση!» αναφώνησε, όταν ο συνήγορός του Δημήτρης Γκαβέλας ανέφερε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει σε επαγγελματική ομάδα. Νωρίτερα, κατέθεσε ο αστυνομικός που συμμετείχε στη σύλληψη του τηλεοπτικού Πίου (πατέρας δύο παιδιών) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος τόνισε ότι ο κατηγορούμενος ομολόγησε από την αρχή. Οπως είπε, όταν τον ρώτησαν αν έχει καταπιεί ναρκωτικά, εκείνος απάντησε θετικά. Παράλληλα, τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του, αν κάποια από τις νάιλον συσκευασίες έσπαζε στο στομάχι του.

Στην απολογία του ο Ιζουάνα Τζόελ Ανίνο ανέφερε ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά επειδή ήταν απελπισμένος: «Μας έκοψαν το ηλεκτρικό, το νερό και θα μας πέταγαν έξω από το σπίτι. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα να αναμειχθώ σε αυτήν την κατάσταση».

Ωστόσο, στην ερώτηση αν γνωρίζει σε ποιον θα παρέδιδε την ποσότητα ηρωίνης, την οποία μετέφερε από την Ουγκάντα, απάντησε αρνητικά.

Οι σκηνές έντασης κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης

Στη δίκη δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, που μετέτρεψαν τη διαδικασία σε σκοτσέζικο ντους για τον 38χρονο. Οταν ένας μάρτυρας υπεράσπισης (δημοσιογράφος, που είχε πάρει συνέντευξη από τον τηλεοπτικό Πίου) ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου προκειμένου, όπως είπε, «ο κατηγορούμενος να γυρίσει στα δύο του παιδιά», ο εισαγγελικός λειτουργός τού είπε σε έντονο ύφος: «Να γυρίσει στα παιδιά του σκοτώνοντας άλλα παιδιά… Είναι εγκληματίας»! Ο άνθρωπος που παραχώρησε το πούλμαν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε ένα από τα σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, επισήμανε ότι μετά τις διαφημίσεις ο 38χρονος έψαχνε εναγωνίως για δουλειά, αλλά δεν έβρισκε. «Είναι καλός οικογενειάρχης και καλό παιδί» τόνισε, πυροδοτώντας νέα έκρηξη του εισαγγελέα: «Εσείς, κύριε, έχετε ανάγκη; Εχετε μεταφέρει ποτέ ηρωίνη;»

7rghijy9

Αμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γκαβέλα, συνηγόρου του 38χρονου, που τόνισε ότι, αν ήθελε η Πολιτεία, θα μπορούσε να περιορίσει τη διάδοση των ναρκωτικών: «Δεν είναι λογικό να επιφυλάσσουμε τέτοιες εκφράσεις για ανθρώπους που αποδεδειγμένα θυματοποιήθηκαν».

Οι τόνοι έπεσαν, όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της έδρας: «Ολως επιεικώς, σας δίνουμε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Και σας εκτιμούμε»! «Το δικαστήριο εξέδωσε μια πρωτοποριακή απόφαση. Εκτιμώντας τον πρότερο βίο και την προσωπικότητα του εντολέα μου, διαπίστωσε ότι δεν αποτελεί πια απειλή για την κοινωνία και του έδωσε το δικαίωμα να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και να επανενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο υπό καθεστώς αυστηρής δοκιμασίας» είπε στην «Espresso» ο κ. Γκαβέλας.

 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...