Σε συσσίτια απόρων η πριγκίπισσα Τατιάνα

Η σύζυγος του Νικόλαου σε γεύμα αγάπης στην Ηλιούπολη

Η σύζυγος του Νικόλαου σε γεύμα αγάπης στην Ηλιούπολη

Εκπληκτα έμειναν τα μέλη του ενοριακού φιλόπτωχου ταμείου της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, όταν είδαν την Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγο του πρίγκιπα Νικόλαου, να συμμετέχει στη διανομή φαγητού στους απόρους της ενορίας!

Συνοδευόμενη από τον Αμερικανό συγγραφέα και δημοσιογράφο Στέφεν Χέιμεν και τα μέλη της ΜΚΟ «Μπορούμε» Νίκο Πολιτάκη και Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, η όμορφη Τατιάνα παρακολούθησε το μεσημέρι του Σαββάτου τη διαδικασία, καθώς και την επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε από τον πρόεδρο του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου (ΕΦΤ) πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Ξεσφύγγη στη μνήμη της μοναχής Ευαγγελίας.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας του ΕΦΤ Αγίας Μαρίνης με τη ΜΚΟ η οποία δραστηριοποιείται ως μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

Επικεφαλής

Από τη συνεργασία αυτή έχουν προκύψει καθημερινά δεκάδες μερίδες φαγητού, που παραλαμβάνονται από παντοπωλείο της περιοχής και διανέμονται στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης.

ssds

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τατιάνα Μπλάτνικ συμμετείχε σε γεύμα αγάπης του μη κυβερνητικού οργανισμού, καθώς από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει οριστεί επικεφαλής της ομάδας η οποία έχει αναλάβει την προετοιμασία και τη διανομή των μερίδων.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές με τον τίτλο «Taste of Greece», που φέρει την υπογραφή της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην οργάνωση «Μπορούμε», που φροντίζει καθημερινά 10.000 αναξιοπαθούντες. Το βιβλίο θα εκδοθεί από γερμανικό οίκο και θα είναι γραμμένο στα αγγλικά, ενώ μέσα από τις σελίδες του μιλούν για την Ελλάδα τουλάχιστον 20 προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ