Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ανοιχτή η Βουλή όλο το καλοκαίρι!

Πάλι καψώνια θα κάνει στους βουλευτές ο Τσίπρας το καλοκαίρι

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Πάλι καψώνια θα κάνει στους βουλευτές ο Τσίπρας το καλοκαίρι. Τα θερινά τμήματα της Βουλής πάνε περίπατο και η Ολομέλεια θα λειτουργεί συνέχεια μέσα στους καύσωνες! Ο Νίκος Βούτσης, λοιπόν, χθες στη 15λεπτη ενημέρωση που έκανε είπε ότι μετά το νομοσχέδιο της Κυριακής ακολουθούν άλλα 10, τα οποία θα έλθουν Ιούνιο και Ιούλιο. «Ανοίγουμε και σας περιμένουμε» είπε ο πρόεδρος, εννοώντας ότι μετά την οικονομία η Βουλή πρέπει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Πάντως, ωραία είναι η τακτική του προέδρου της Βουλής να πηγαίνει στο Γραφείο Τύπου του Κοινοβουλίου να ενημερώνει ο ίδιος τους συντάκτες και να δέχεται και τις ερωτήσεις τους. Αυτό τον τρόπο επικοινωνίας στην ουσία τον καθιέρωσε ο ίδιος, αν και η προκάτοχός του Ζωή Κωνσταντοπούλου συνήθιζε, όταν ένα δημοσίευμα δεν της άρεσε, να κατεβαίνει στο Γραφείο Τύπου και να ωρύεται, ζητώντας -παρουσία όλων- εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο που το έγραψε!

(!)
ff

Μπαμπάς και γιος συνεχίζουν να διασκεδάζουν μαζί. Ο λόγος για τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος πήρε τον πατέρα του Γιάννη και πήγαν για φαγητό στο V4 Βistro στη Βουκουρεστίου. Το συγκεκριμένο μπιστρό έχει εξελιχθεί σε πολιτικό hot spot και ο πρώην υπουργός φροντίζει να φιλοξενεί όπως πρέπει τους καλεσμένους του. Ο πατέρας Βαρβιτσιώτης, που πλέον μοιάζει με «κινητή ιστορία» αφού έχει ζήσει τα πάντα, συμβουλεύει τον γιο να αποφεύγει κακοτοπιές. Τον ακούει όμως ο Μιλτιάδης;

Πράσινα που έγιναν ροζ

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τσακώνονται ποιος είναι ποιο παπανδρεϊκός από τους δύο! Αφορμή, το ίδρυμα της Βουλής και η εκδήλωση που ετοιμάζεται για τη μνήμη και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο πρόεδρος λέει ότι γίνεται ύστερα από πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ. Στο παρασκήνιο λέγεται ότι το Γραφείο Πρωθυπουργού το μεθοδεύει, για να μιλήσει μάλιστα εκεί και ο Αλέξης Τσίπρας. Η Βουλή διευκρινίζει ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα μιλήσει ο κ. Παύλος Σούρλας, γεν. γραμματέας του ιδρύματος της Βουλής, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπλέκεται. Αυτό ειπώθηκε και στη Φώφη Γεννηματά, στην οποία τηλεφώνησε ο Νίκος Βούτσης, για να μη φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκυλεύει τον Ανδρέα. Στην ερώτηση, όμως, εάν μιλήσει ο πρωθυπουργός στο event, η απάντηση σε ελεύθερη συριζαίικη μετάφραση είναι: «Πρωθυπουργός είναι, ό,τι θέλει κάνει»! Βγάλτε άκρη… Καημένε Ανδρέα, που σε σέρνουν τα «πράσινα» παιδιά σου που έγιναν «ροζ»!

sel 8 mitsotakisss«Εάν επιμείνουν στην υπερψήφιση του Κατοχικού Ταμείου και των “κόκκινων” δανείων, τότε θα ζητήσουμε άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Οπως καταλαβαίνεις, και το αίτημα για εκλογές… πάει περίπατο» δήλωσε στη στήλη μας υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. Το κόμμα βράζει από κάτω και η Κυριακή της ψήφισης προβλέπεται πολύ δύσκολη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι βουλευτές διαφωνούν με την τακτική του προέδρου να συμπολιτεύεται, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...