Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε. Ισως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και ειρηνικοί. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε προχωρήστε άφοβα και με πυγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας, που είναι η πιο αγνή, και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους για να τους δείξετε πως δεν τους έχετε ανάγκη. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις.

ΛΕΩΝ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί αυτό χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική ζωή σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή έχετε συνήθως πάντα τύχη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιδράσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό κάποιες αλλαγές που κάνετε να τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε απλά εσείς να έχετε τεκμήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε είναι ίσως επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε, αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα εκτός από πίκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται συνέχεια. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δεν χρειάζεται. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες. Για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...