Απι(α)στες οι Ελληνίδες

Οι οκτώ στις 10 απατούν τον σύζυγό τους, έχουν τον ρόλο του κυνηγού και ξέρουν να το κρύβουν καλά

Οι οκτώ στις 10 απατούν τον σύζυγό τους, έχουν τον ρόλο του κυνηγού και ξέρουν να το κρύβουν καλά

Απιστες αλλά… άπιαστες είναι οι Ελληνίδες! Αν και πέφτουν σε παράνομες αγκαλιές, καλύπτουν τις «αταξίες» τους για να μη γίνουν αντιληπτές! Οπως διαπιστώθηκε από έρευνα για τη σεξουαλική ισότητα των δύο φύλων που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε 2.000 ζευγάρια και διήρκεσε δύο χρόνια, οκτώ στις 10 απατούν τον σύντροφό τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι γυναίκες είναι εξίσου άτακτες με τους άνδρες, αφού οι άπιστες αγγίζουν το 78% έναντι του 84% των ανδρών. Ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς σε συνεργασία με τους χειρουργούς ουρολόγους Πέτρο Δρέττα και Χρήστο Φλιάτουρα και την καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Χριστίνα Αντωνοπούλου προσπάθησαν να εμβαθύνουν στα αίτια που οδηγούν τη γυναίκα στην απιστία.

Σαν τιμωρία 

Σύμφωνα με το συμπέρασμά τους, η γυναίκα είναι «κυνηγός» και, παρά την επικρατούσα άποψη ότι ο ρόλος αυτός ανήκει στον άνδρα, συχνά γίνεται εκείνος το θήραμα. Κατά τους ερευνητές, η γυναίκα επιλέγει ποιον θα βάλει στο κρεβάτι της, γιατί ελέγχει εύκολα τόσο τη δική της επιθυμία όσο και την επιθυμία του άνδρα. Επιπλέον, «η απιστία αποτελεί και μια μορφή… τιμωρίας της γυναίκας προς τον επιπόλαιο εραστή που αμφισβήτησε τη θεϊκή φύση της».

dfsdfsd

Ακόμη ένας λόγος είναι ότι η απιστία στη γυναίκα έχει «μητέρα» τη σεξουαλική ευφυΐα της και «πατέρα» τον ερωτισμό, ενώ στον άνδρα είναι «ορφανή», με πολλούς δήθεν «γονείς». Δηλαδή «η γυναικεία απιστία είναι συνήθως παθιασμένη, ενώ του άνδρα φτωχό αντίγραφο της ματαιόδοξης φύσης του που ορίζεται από τη σεξουαλική ζήλια για άλλα αρσενικά».

Αν η απιστία των φύλων είχε βαθμολογία επιδόσεων, σύμφωνα με την έρευνα, η γυναίκα θα έπαιρνε άριστα, ενώ ο άνδρας θα έμενε… μετεξεταστέος, γιατί πάντα θα συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω, ενώ η γυναίκα μόνο αν το πει η ίδια επειδή το θέλει ή για να τον τιμωρήσει. Κατά την ίδια έρευνα οι ορμόνες «τρελαίνουν» τις γυναίκες, αφού «στην ωορρηξία είναι βιολογικά έτοιμες για απιστία. Σε εκείνη τη φάση το σεξ και η αναπαραγωγή συνδυάζονται, θέλει να είναι και ερωμένη και μητέρα».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ