Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε στο ύψος σας για να αποφευχθούν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας σας με τους άλλους. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε γερές βάσεις με προσεκτικά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα που αποτελούν τον οικογενειακό σας κύκλο θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τα απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί για να τους την προσφέρετε. Ετσι, θα έχετε κι εσείς τη βοήθειά τους, όταν τη χρειαστείτε στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας απαιτούν ισορροπία για να προοδεύσετε και να μπορέσετε να φτάσετε στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν και χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε υποθέσεις άλλων, που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θα ανακαλύψετε νέα μονοπάτια για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητές σας κι αυτό θα σας κάνει να λάμπετε.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα μικρά σκαμπανεβάσματα, που τα έχετε συνηθίσει στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση. Η καλή προεργασία σε ό,τι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που γνωρίζετε πως έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύετε να βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι στο τέλος. Για να νιώσετε καλά και ήρεμα ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν εργαστείτε με συνέπεια και μεθοδικότητα, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά από την ενασχόλησή σας. Μάθετε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις του θυμού σας, αν θέλετε να έχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι γονατίζετε από το βάρος τους. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην παρουσιαστούν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό θα έχει τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το για να προσεγγίσετε πιο ζεστά τον σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση όσοι είστε αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν θολώσει η κρίση σας. Είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί η μέρα να σας φανεί αρκετά δύσκολη, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε όλους εκείνους τους παράγοντες που προκαλούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ