Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Πατρόν από χρυσόσκονη

Μαριάννα Γουλανδρή και Εριέττα Κούρκουλου μαγεύουν τα ντεφιλέ.

Δίχως άλλο ήταν τα πρόσωπα της εβδομάδας. Νέες, ωραίες, ταλαντούχες που ήδη έχουν ξεχωρίσει όχι μόνο από το ηχηρό όνομά τους, αλλά και την έντονη προσωπικότητά τους. Ο λόγος για τη Μαριάννα Γουλανδρή και την Εριέττα Κούρκουλου, το νέο αίμα της ελληνικής μόδας. Η πρώτη έχει καταφέρει χάρη στα μαγιό που σχεδιάζει να ξεχωρίσει στο εξωτερικό, ενώ η δεύτερη ροκάρει στις πασαρέλες με τα ροκ πατρόν της!

Οι επιδείξεις που πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα έγιναν talk of the town συγκεντρώνοντας την προσοχή όλων. Το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο της μόδας μοιάζει σαν παραμύθι με γερές δόσεις χρυσόσκονης. Για τη Μαριάννα Γουλανδρή η ελληνική μυθολογία στάθηκε πηγή έμπνευσης, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Η ίδια λοιπόν σχεδίασε την πρώτη της συλλογή με μαγιό, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και όλοι κάνουν λόγο για ένα πραγματικό ταλέντο στον χώρο της μόδας. Η Μαριάννα Γουλανδρή -κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη, εγγονή του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της πρέσβειρας της UNESCO Μαριάννας Βαρδινογιάννη- δημιούργησε πέρσι την εταιρεία Marianna G. Swimwear Designs και εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί στην ελληνική και τη βρετανική αγορά τη δική της σειρά swimwear, με την ονομασία «Marianna G».

Η σχεδιάστρια δεν μπήκε στον χώρο τυχαία, αφού από μικρή την ενδιέφερε η μόδα, ενώ μεγαλώνοντας έκανε σπουδές μόδας στα καλύτερα κολέγια του είδους, όπως το American IU in London και το Instituto Marangoni fashion design – fashion styling. Την Τετάρτη η Μαριάννα Γουλανδρή εισέπραξε στο «Τατόι club» το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η πιο διάσημη ίσως blogger του κόσμου, η Chiara Ferragni. Στην επίδειξη μόδας, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», η νεαρή σχεδιάστρια συνέδεσε με έναν μοναδικό τρόπο τη συλλογή της από μαγιό με τις ομορφιές της Ελλάδας. Τα σχέδια στα μαγιό διά χειρός Μαριάννας Γουλανδρή είναι εμπνευσμένα από τη μυθολογία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική της Ελλάδας. Στην ίδια συλλογή υπάρχουν και ρούχα παραλίας, όπως μεταξωτά καφτάνια, φούστες από μεταξωτό σιφόν, βαμβακερά κροσέ φουστάνια και μάξι φορέματα.

Σε συνέντευξή της η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Χρησιμοποίησα πολλά στοιχεία: θεές του Ολύμπου, πανοπλίες, κεραμικά σκεύη, παραδοσιακά ενδύματα. Με γοήτευσαν τα χρώματα του ελληνικού τοπίου, τα σχέδια και η δομή της πανοπλίας. Είναι σημαντικό για εμένα τα μαγιό μου να χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε αυτόν που τα φοράει. Είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά την ποιότητα και την εφαρμογή, και το σχέδιο βέβαια, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω τα μαγιό μου να κολακεύουν». Μία μέρα μετά την επίδειξη της Μαριάννας Γουλανδρή, ήταν η σειρά της Εριέττας Κούρκουλου να συγκεντρώσει πάνω της τον θαυμασμό εκείνων που παρακολούθησαν τη δική της επίδειξη μόδας. Η πανέμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου έχει βαλθεί με το ταλέντο και το πείσμα της να κατακτήσει τον χώρο της μόδας και ήδη τα πρώτα της βήματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Η Εριέττα όχι μόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά με ρούχα, με την επωνυμία «Lov!nk», αλλά την Πέμπτη πραγματοποίησε σε γνωστό στέκι στο Γκάζι την πρώτη της επίδειξη μόδας, με μέρος των εσόδων της εκδήλωσης να δίνεται για την ενίσχυση του συλλόγου «Save a Greek Stray», με την Εριέττα να δείχνει για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τα ζώα.

Τα ρούχα της Εριέττας Κούρκουλου είναι νεανικά, με στοιχεία ροκ, και σε ικανοποιητικές τιμές, αφού απευθύνονται σε νέες κοπέλες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν κάτι εξεζητημένο. Η ίδια θέλει να στηρίξει την ελληνική μόδα, κάτι που το κάνει πράξη, αφού πολλές φορές στις εμφανίσεις της επιλέγει να φορέσει ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών. Φυσικά, στο πλευρό της Εριέττας στην απόφασή της αυτή βρίσκεται η μητέρα της. Η Μαριάννα Λάτση είναι ιδιαίτερη χαρούμενη για την κόρη της που βρήκε ένα αντικείμενο που της ταιριάζει απόλυτα και στο οποίο φαίνεται πως έχει ταλέντο. Οπως και να ‘χει, η Εριέττα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Η σχέση της με τον Πάνο Αντωνάκο της προσφέρει όλα όσα εκείνη αναζητεί και μάλιστα είναι τόσο ερωτευμένη, που δεν το κρύβει! Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στο Τwitter και το Ιnstagram, ενώ είναι η πρώτη φορά που η Εριέττα Κούρκουλου δεν διστάζει να ανεβάσει στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...