Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Γάμος χλιδής για τον Σαββίδη junior

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παντρεύει τον γιο του στις 11 Ιουνίου! Η glam δεξίωση με 3.000 καλεσμένους στο Παλατάκι, το πρώην κυβερνείο της Θεσσαλονίκης

Η περίφραξη με νοβοπάν στο Παλατάκι της Θεσσαλονίκης (το ανάκτορο που είχε χτιστεί για τη βασιλική οικογένεια) κρύβει τις τελευταίες ημέρες τις πυρετώδεις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάπλαση των κήπων.
4ed3q4trf 1 0

ΑΠΟ ΤΟΝ
Μ. ΠΕΤΜΕΖΑ

Οι εργάτες έχουν περιθώριο τριών εβδομάδων, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έλευση του… πρίγκιπα, δηλαδή του 25χρονου γιου του Ιβάν Σαββίδη, και της 22χρονης «Σταχτοπούτας» του στις 11 Ιουνίου!

Το νεαρό ζευγάρι, ο Σαββίδης junior και η αγαπημένη του Γιάνα (Yana Khudyakova), θα παντρευτεί στον Ναό του Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα και θα ακολουθήσει glamour δεξίωση με 3.000 καλεσμένους στους κήπους του πρώην κυβερνείου της πόλης!

4ed3q4trf 4Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και διαχειριστής του «Makedonia Palace» Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», έχει προσκαλέσει τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ να τελέσει το μυστήριο στην εκκλησία που έφτιαξε ο ίδιος για να τιμήσει τη μνήμη των γονιών του και των προγόνων του στο Πρόχωμα. Οσο για το γαμήλιο γλέντι, το οποίο θα ανοίξει ο Λευτέρης Πανταζής, θα γίνει στο Παλατάκι, όπου τα ειδικά συνεργεία διαμορφώνουν τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Εκπρόσωποι του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο έχει στην αρμοδιότητά του το κτίριο, αναφερόμενοι στα έργα στους κήπους του κυβερνείου περιορίστηκαν να πουν ότι γίνονται εν όψει καλοκαιριού και των εκδηλώσεων που πρόκειται να φιλοξενηθούν εκεί.

Οι προετοιμασίες

Ομως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει φτιαχτεί μια μεγάλη πίστα για τους χορούς του ζεύγους και των υψηλών καλεσμένων του από Ελλάδα και εξωτερικό. Κατά τις ίδιες πηγές, πάντως, ο επιχειρηματίας που ανέλαβε την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου θα το επιστρέψει στο Δημόσιο.

4ed3q4trf 2

4ed3q4trf 5Οι καλεσμένοι στο γαμήλιο γλέντι θα απολαύσουν επί σκηνής τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του για χάρη του υιού Σαββίδη. Η μυστικότητα με την οποία γίνονται οι προετοιμασίες στο ιστορικό Παλατάκι οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις. Κατά πληροφορίες, οι μελλόνυμφοι προγραμματίζουν και δεύτερο, πιθανώς παράλληλο, γλέντι σε κτήμα της Θεσσαλονίκης. Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει και το συμφερόντων Σαββίδη ξενοδοχείο «Makedonia Palace», αφού για τρεις ημέρες (9-11 Ιουνίου) έχουν κλειστεί όλα τα δωμάτια! Αρκετοί προσκεκλημένοι θα μείνουν και στο «Porto Carras».

Σημειώνεται ότι στο Παλατάκι έμειναν ελάχιστα βασιλείς και πρίγκιπες, ενώ το εντυπωσιακό κτίριο χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως κατοικία των εκτός Θεσσαλονίκης υπουργών Μακεδονίας – Θράκης. Επίσης ήταν η αγαπημένη κατοικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν επισκεπτόταν την πόλη ως πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τα τελευταία χρόνια οι κήποι παραχωρούνταν για διάφορες εκδηλώσεις, όμως το ίδιο το ανάκτορο είναι εγκαταλειμμένο στην τύχη του.

«ΗΣΑΪΑ ΧΟΡΕΥΕ» ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!

Η όμορφη Γιάνα και ο Γιώργος Σαββίδης, που γνωρίστηκαν στη Ρωσία, έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Μάλιστα, η νεαρή έχει πάρει το επώνυμο του συζύγου της. Οι κοινές εμφανίσεις του 14t23t34trfζευγαριού είναι πολλές, αφού η Γιάνα δίνει το «παρών» μεταξύ άλλων σε αρκετούς αγώνες του ΠΑΟΚ και δείχνει ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

Ο θρησκευτικός γάμος τους έχει προγραμματιστεί για τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου στο Πρόχωμα, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στα προσκλητήρια (γραμμένα και στα ρωσικά) αναφέρεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει dress 4ed3q4trf 3code (μαύρη γραβάτα για τους άνδρες κ.τ.λ.). O Ιβάν Σαββίδης έχει φροντίσει εδώ και χρόνια για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο ναούς εντοπίζεται στους τρούλους. Στη Σάντα είναι από λαμαρίνα και στο Πρόχωμα χρυσοί!

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχτισε τον ναό στη μνήμη των γονιών του και οι αγιογραφίες ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες. Ο ναός χωράει μόλις 100 άτομα, οπότε για να μπορέσει να παρακολουθήσει το μυστήριο ο μεγάλος όγκος των καλεσμένων θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο προαύλιο.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...